TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Ligue 1

Ibrahimovics ismét vált?
2013-07-16 11:32:12

A zabolátlan svéd máris összeveszett új edzõjével, Laurent Blanc-nal és szeretné elhagyni a PSG-t, új állomáshelye a középcsatárt keresõ Manchester City lehet.

ibrahimovic-kiabal.jpgZlatan Ibrahimovic körül mindig forr a levegõ: a svéd válogatott futballista máris összerúgta a port a párizsiak mindössze tizennyolc napja kinevezett mesterével, Laurent Blanc-nal. Ibrahimovic nem válaszolt a francia szakember telefonjára, annak ellenére, hogy PSG-beli társainál tízzel több szabadnapot kapott. A 31 éves játékos feltehetõen amiatt sértõdött meg, hogy a francia fõváros reprezentáns klubja a Napoli uruguayi gólzsákját, Edinson Cavanit akarja leigazolni a középcsatár posztjára – sajtóhírek szerint az uruguayi 53 millióért érkezhet a Parc des Princesbe.

A bosnyák-svéd labdarúgó angol lapértesülések szerint felhatalmazta ügynökét, Mino Raiolát, hogy tárgyaljon a Real Madriddal, ám a habfehérek mestere, a szintén a PSG-tõl érkezett Carlo Ancelotti kijelentette: nem akarja „kirabolni” volt kenyéradóját. A meglehetõsen bonyolult ügy nyertese a legutóbbi angol bajnokság ezüstérmese, a szintén feneketlen bukszájú Manchester City lehet, ahol Manuel Pellegrini mester csatárgondokkal küzd. Miután elõdje, Roberto Mancini a télen elengedte a szintén meglehetõsen balhés Balotellit, majd Carlos Tévez a Juventushoz igazolt, a chilei trénernek nem sok választása maradt a középcsatár posztján (a bosnyák Edin Dzekoért is több klub bejelentkezett), így feltehetõen nem lenne ellenére, ha viszonylag nyomott áron meg tudná szerezni a svéd klasszist.

Noha hivatalos megkeresés még nem történt a manchesteriek részérõl, a svéd, holland, az olasz, a spanyol és a francia bajnokság után Ibra szívesen kipróbálná magát a Premier League-ben is. A csatár legutóbbi 12 szezonjából 10-szer bajnokcsapat tagja volt, így megkérdõjelezhetetlen tudása mellett kabalának sem lenne rossz a tavaly a bajnoki címet és az FA Kupát is elvesztõ, a BL-bõl a csoportkör után búcsúzó angolok számára. (samsungsport.hu)


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz