TopFoci.hu hatharom.huHírlista

Hírkereső.hu

Lapszemle.hu

Friss hírek

 

NBI

Simon Ádám a Videotonhoz szerződött
2014-07-16 11:33:12

A középpályást ma hivatalosan is bejelentették a Videotonnál.

A 2009-ben az U20-as vb-n bronzérmet szerző magyar válogatott egykori tagja ma felbontotta szerződését az olasz Palermóval, és aláírt a Videotonhoz.

Simon Ádám 1990. március 30-án született Salgótarjánban. A Salgótarjáni BTC-ben és az MTK-ban nevelkedett, első profi klubja a Szombathelyi Haladás volt, ahol 2008-2011 között játszott. 2011-ben leigazolta az olasz Palermo, onnan azonban kölcsönben előbb a Bari, majd újra a Haladás együtteseihez került. A 2009-es U20-as világbajnokságon a magyar csapat tagjaként bronzérmet szerzett. Simon négyéves szerződést kötött a Videoton FC-vel - írja a www.vidi.hu.

- Nagyon örülök, hogy Székesfehérvárra tudtam igazolni, nagy kihívás, hogy a Vidiben játszhatok. Minél előbb szeretném bizonyítani, hogy érdemes volt szerződtetni, a célom, hogy beverekedjem magam a kezdőbe és ott jól teljesítsek. Előbbivel nem lesz egyszerű dolgom, hiszen remek játékosok alkotják a csapatot. A nemzetközi kupát érő helyezést abszolút elérhetőnek tartom, remélem, én is hozzá tudok tenni a jó szerepléshez. Kovács Istvánt ismerem, hiszen ő is játszott a Haladásban, de úgy érzem, a többiekkel is gyorsan megtalálom majd a közös hangot - nyilatkozta a klub honlapjának Simon Ádám.

 


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop © powered by arukereso.hu

Vennikéne műszaki webáruház