TopFoci.hu hatharom.huHírlista

Hírkereső.hu

Lapszemle.hu

Friss hírek

 

NBI

A Fradinál nem szeretnék, ha Leonardo Magyarországon maradna
2014-07-10 14:33:18

A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárostól távozóban lévő Leonardo a közösségi oldalán hozta nyilvánosságra, miért nem sikerült még felbontania a szerződését a zöld-fehér klubbal. A brazil játékos érdekes információkat is közölt.

leonardo-bouadla.jpg

„Jó estét! Szeretnék mindenkit informálni a helyzetemről. Tegnap volt egy találkozóm a Ferencváros vezetőivel. Mint mindenki tudja, távozni szeretnék a klubtól, és a klub is ezt szeretné. De van egy nézeteltérésünk. Nagyon sajnálom ezt, mivel igazán szeretem a Ferencvárost és Budapestet. De néha így alakulnak a dolgok" - kezdte Leonardo a posztját a Facebookon.

„Azt gondoltam, baráti körülmények között válunk el, de a klub hirtelen akar egy különleges záradékot a szerződésem felbontásához, amelyben az állna, hogy a következő három évben nem játszhatok Magyarországon. Szerintem ez nem fair. Szeretem ezt a bajnokságot. Szeretném megoldani ezt az ügyet, de ez nagyon zavaró. Három hete itt vagyok, és semmi előrelépés. Túl hosszú ideje megy már ez, ami senkinek sem jó. Ez az én álláspontom, csak ezt akartam nyilvánvalóvá tenni" - zárta a brazil játékos.

Ha az FTC valóban úgy állapodik meg Leonardóval, hogy nem játszhat hazánkban a következő három évben, akkor a légiós minden bizonnyal távozik Magyarországról, mivel valószínűleg folytatni akarja karrierjét.

(nso.hu)


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop © powered by arukereso.hu

Vennikéne műszaki webáruház