TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

NBI

Harsányi most egy ideig a PAFC-ban rúgdoshatja el a labdákat
2014-07-10 22:02:50

Egy évre kölcsönbe a Puskás Akadémiához szerzõdött a Mezõkövesd játékosa, Harsányi Zoltán, aki a legutóbbi bajnoki idényben szélsõként öt gólt szerzett – közölte a PAFC hivatalos honlapja.

A 27 éves Harsányi Szencen, a szlovákiai FC Senecben kezdte a pályafutását, majd 2007 és 2010 között három éven át az angol Bolton Wanderers B csapatában játszott, Pályafutásának korábbi állomásai voltak még a szlovákiai Dunajská Streda, az iráni Paykan, a Pécs, és a szlovákiai Spartak Myjava. 2013 óta a Mezõkövesd játékosa, most egy évre kölcsönbe érkezett a PAFC-hoz.

„Benczés Miklós hívott a csapathoz, én pedig azonnal igent mondtam, mert a Puskás Akadémia FC dinamikusan fejlõdõ csapat, és szerettem volna egy olyan együttesben játszani, amelyik magasabb célokért küzd – mondta Harsányi Zoltán a pfla.hu-nak. – Amióta itt vagyok, tényleg azt látom, hogy Felcsúton a munkára helyezik a hangsúlyt, az edzõi stábot is a profizmus és a szervezettség jellemzi, miként a körülmények is maximálisan kielégítõk. Minden adott ahhoz, hogy egy nagyon jó idényt fussunk. Azon leszünk, hogy nézõcsalogató focit játsszunk, és minél többen kilátogassanak a meccseinkre. Szeretnék gólokkal hozzájárulni ehhez, és a csapat minél jobb szerepléséhez. Hajrá, Puskás!"

Harsányi Zoltán a Mezõkövesdben nem mondhatni, hogy remek teljesítményt nyújtott, nagy felzúdulást keltett például Véber György sajtó elõtti kiakadása vele kapcsolatban, amikor egy alkalommal az õt faggató újságíróktól azt kérdezte: A Harsányitól például megkérdezitek hová a picsába lövõldözi el a labdákat?


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz