TopFoci.hu hatharom.huHírlista

Hírkereső.hu

Lapszemle.hu

Friss hírek

 

NBI

Gera motivált és bajnok akar lenni a Fradival
2014-07-10 09:02:09

Gera Zoltán visszatért egykori klubjához, a Ferencvároshoz. A 35 éves válogatott támadó bajnok szeretne lenni a zöld-fehérekkel.
"Örülök, hogy visszatértem a sikereim helyszínére, ahhoz a klubhoz, amellyel egy bajnoki címet és két kupagyőzelmet is szereztem. Az elmúlt fél-egy évben gondoltam rá, hogy mi lenne, ha visszatérnék, s bár voltak ajánlataim más országokból, Angliából is - igaz, csakhogy a másodosztályból -, de én úgy gondoltam, hogy számomra az a legjobb megoldás, ha hazatérek" - nyilatkozta a Fradi.hu-nak a 77-szeres válogatott játékos, akinek lejárt a szerződése a West Bromnál, így ingyen igazolható volt.

"Remélem, a következő éveim jól fognak sikerülni. Hamar eltelt ez a tíz év, olyan, mintha tegnap mentem volna ki Angliába. Jól éreztem magam, nagyszerű időszaka volt ez az életmnek, mert oda kerülhettem ki, ahová álmomban sem gondoltam volna, hogy sikerül. Nagyszerű élveket tölthettem el mindkét csapatnál. A West Bromnál az első időszak nagyon jól sikerült, majd a Fulhamnál egy különleges sikert értem el a klubbal. A visszatérésem a West Bromba álomszerűen indult. De mindenhol nagyon jól éreztetem magam, kedveltek a szurkolók, jó kapcsolatban voltam velük és a klub dolgozóival is, ezt itt is szeretném megerősíteni."- nyilatkozta Gera Zoltán. "Motivált vagyok, szeretnék újra bizonytani és jól játszani. Úgy látom, nagyszerű edzője van a csapatnak, egy profi német szakember (Thomas Doll), a játékosokkal is jó kapcsolatot sikerült kialakítanom. A legfőbb cél, hogy bajnokságot nyerjünk, de ezt nem adják ingyen. Van egy gyönyörű stadionunk, remélem, ez is a klub hasznára fog válni, remélem, olyan katlan lesz ez, ahová az ellenfelek talán félve jönnek." (origo.hu)


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop © powered by arukereso.hu

Vennikéne műszaki webáruház