TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

NBI

Új játékosok kerültek a Gyõri ETO-hoz, de még mindig jöhet három
2014-07-07 13:33:16

Milos Kosic és Stieber András személyében két új játékossal erõsítette meg keretét a labdarúgó NB I legutóbbi szezonjában ezüstérmes Gyõri ETO FC.
A klub hétfõi sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a szerb futballista korábban amerikai és kanadai csapatoknál szerepelt, a Hamburghoz igazolt Stieber Zoltán öccse pedig az Aston Villa tartalékjai között játszott.

Horváth Ferenc vezetõedzõ elmondta, még legfeljebb három játékos kerülhet a szezonkezdésig a együtteshez, nevek említése nélkül hozzátette, vannak már jelöltjeik. A szakember kiemelte, a fiatal játékosok vásárlása mellett a legnagyobb erõsítésnek azt gondolja, hogy a csapatot nagyjából sikerült együtt tartani.

A távozók között van Kalmár Zsolt, a hazai rendezésû U19-es Európa-bajnokságra készülõ magyar válogatott csapatkapitánya. Új klubjával az anyagi részletekben már megállapodatott a Gyõr, ugyanakkor azt szeretné, hogy az Eb-n még Mészöly Géza csapatában szerepeljen a játékos és csak ezt követõen szerzõdjön egyelõre még meg nem nevezett új klubjához, amely valószínûleg az osztrák Salzburg lesz. Tarsoly Csaba klubelnök kitért a korábbi gyõri kedvenc Priskin Tamásra, elmondta, hogy szeretnék megszerezni a válogatott labdarúgót, akit azonban külföldi szerzõdése köti.
(MTI)


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz