TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

NBI

Véber György lett a PMFC új vezetõedzõje
2014-06-14 14:44:15

Véber György lett a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplõ PMFC-Matias új vezetõedzõje - jelentette be honlapján pécsi a klub.

Az edzõ pénteken két plusz egyéves szerzõdést írt alá. A legutóbbi szezonban a Mezõkövesd trénereként tevékenykedett, Pécsen pedig a posztjáról csütörtökön távozó Lõrincz Emil vezetõedzõt váltja.

A pmfc.hu-nak Véber György azt mondta: elõrelépésnek tartja a lehetõséget. Úgy vélekedett, egy tradicionális, nagy múltú és biztató jelenû klubnál építhet csapatot az NB I-ben. Fontosnak nevezte, hogy megmaradjanak a tehetséges, helyi kötõdésû fiatalok a keretben és a kezdõcsapatban. Beszámolt arról, hogy Matyi Dezsõ klubtulajdonos kérésének megfelelõen látványos, szórakoztató játékot vár el a csapattól a következõ szezonban. Mint mondta, a feltételek adottak, így csak rajta, illetve a játékosokon múlik a sikeres szereplés.

A pécsi futballisták felkészülése június 25-én kezdõdik. A csapat itthon tréningezik, és a bajnoki rajtig több felkészülési meccset játszik.

Véber György 2012-tõl a Mezõkövesd vezetõedzõje volt. Irányításával a csapat története során elõször harcolta ki az NB I-es szereplést, nem sokkal a 2013/14-es szezon vége elõtt azonban közös megegyezéssel szerzõdést bontott vele a klub. A Mezõkövesd kiesett az NB I-bõl.
(MTI)


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz