TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

NBI

Joan Carrillo lett a Videoton új vezetõedzõje
2014-06-07 10:06:53

A klubnál három éve pályaedzõként tevékenykedõ, spanyol Joan Carrillo Milan váltja a június másodikával, közös megegyezéssel távozó portugál José Gomest a Videoton FC vezetõedzõi posztján.
Burcsa Gyõzõ klubigazgató a pénteki sajtótájékoztatón elmondta: a mostani helyzet azt kívánta, hogy olyan edzõt válasszanak, aki ismeri a Videotont és a sikerekhez vezetõ utat. Hozzátette: Carrillo Paulo Sousa mellett részt vett annak a csapatnak a felépítésében, amely komoly eredményeket ért el a közelmúltban.

„Meggyõzõdésem, hogy ennél jobban nem választhattunk volna. Joan ismeri a játékosállományt és tudja, hogy mely játékosokkal érhetõk el a célok és kik nem tudnak a jelenleginél többet nyújtani” - fogalmazott.

Joan Carrillo kiemelte: maximálisan hisz abban, hogy a csapatból ki tudja hozni a lehetõ legtöbbet és sikeres szezont produkálnak.

"A játékosoknak tudniuk kell, hogy mit jelent a Videoton FC-ben játszani, az edzéseken és a meccseken is 100 százalékot kell produkálniuk” – tette hozzá.

Burcsa Gyõzõ közölte, hogy az edzõvel kétéves megállapodást írtak alá. Jelezte, hogy a következõ szezonban szeretnék kivívni az európai kupaszereplést.

Kérdésre elmondta, hogy az egyik pályaedzõ Nagy Mihály lesz. Hangsúlyozta, hogy olyan pályaedzõt keresett, akinek a mentalitása, a felfogása, a munkához, illetve a játékosokhoz való viszonya és az emberi kvalitásai alkalmassá teszik a feladatra. Nagy Mihály ilyen ember és egyezett a véleményük a rend, a fegyelem, a labdarúgás iránti alázat és a taktika tekintetében is – mondta.

Joan Carrillo kijelentette: pontosan tudja, milyen új játékosokra van szükségük a sikerhez. Konkrét neveket nem említett, de jelezte, hogy a tárgyalások már folynak.

A klub hivatalos honlapja szerint Joan Carrillo Milan 1968. szeptember 8-án született Barcelonában. Mielõtt 2011-ben, Paulo Sousa külön kérésére a Vidihez igazolt volna, Spanyolországban, az Espanyol együttesénél dolgozott elõbb játékos-megfigyelõként, késõbb pedig pályaedzõként.

Nagy Mihály az elmúlt öt évben Pápán irányította az utánpótlás szakmai munkáját, idén tavasszal pedig három meccs erejéig az elsõ csapatot.

José Gomes április végén jelentette be, hogy a szezon végén távozik a klubtól. A Videoton június 2-án erõsítette meg közleményében, hogy a portugál trénerrel közös megegyezéssel szerzõdést bontottak. Szintén távozott a klubtól segítõje, Jorge Mendonca pályaedzõ, valamint Joao Penedo videóelemzõ és Nagy Richárd fizioterapeuta is. (MTI)

Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz