TopFoci.hu hatharom.huHŪrlista

HŪrkeresű.hu

Lapszemle.hu

Friss hŪrek

 

Primera Liga

Puyol az FC Barcelona menedzsmentjében folytatja
2014-05-31 13:33:21

Az FC Barcelona sportmenedzseri részlegének tagjaként marad a katalán futballklubnál Carles Puyol, a spanyol válogatottal világ- és Európa-bajnokságot nyert hátvéd.
Barca honlapj√°n adott h√≠rt arr√≥l p√©nteken, hogy a kor√°bbi csapatkapit√°ny szeptembertől asszisztensk√©nt seg√≠ti Andoni Zubizarreta sportigazgat√≥ munk√°j√°t.

Kor√°bban √ļgy festett a helyzet, hogy a klubot 1999 √≥ta hűs√©gesen szolg√°l√≥, t√©rd√©vel r√©g√≥ta bajl√≥d√≥ 36 esztendős j√°t√©kos m√©g nem fejezi be futballkarrierj√©t, hanem a szezon v√©g√©n t√°vozik az egyes√ľlettől, e h√≥nap k√∂zep√©n tartott b√ļcs√ļztat√≥j√°n azonban m√°r arr√≥l besz√©lt, hogy erősen k√©rd√©ses a folytat√°s.

"Őszint√©n sz√≥lva jelenleg nem lenn√©k k√©pes egyetlen csapatn√°l sem j√°tszani. Az ut√≥bbi időben alig l√©ptem p√°ly√°ra. √Čs ha itt a Barc√°n√°l nem tudtam j√°tszani, akkor m√°shol sem nagyon tudn√©k" - fogalmazott akkor Puyol, lesz√∂gezve, hogy edzősk√∂dni nem akar.

A 100-szoros v√°logatott labdar√ļg√≥ a katal√°n klub akad√©mi√°j√°n nevelkedett, majd 1999-ben a felnőttek k√∂z√∂tt is bemutatkozott. A csapattal t√∂bbek k√∂z√∂tt hat bajnoki c√≠met nyert, a Bajnokok Lig√°j√°ban pedig h√°romszor diadalmaskodott. (mti)

Ne √°lmodozz hossz√ļ futballkarrierről, ha az ap√°d t√∂rzsfőn√∂k
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
√öjabb francia labdar√ļg√≥ a Newcastle-n√©l
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs K√≠n√°ba szerződik
Allegri veszi √°t a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytat√°sra
Vb-2014 - Schweinsteiger √ļjabb tr√≥fe√°kat akar
 
 √Ātigazol√°sok
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egy√©b sporth√≠rek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop © powered by arukereso.hu

Vennikťne mŻszaki webŠruhŠz