TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Primera Liga

Több sztárjától is megválik a Barcelona?
2014-05-06 10:33:52

A Sport címû spanyol lap azt írja, a Barcelona komoly változtatásokat eszközöl a nyáron, és ebbe az is beletartozik, hogy megválna olyan sztároktól, mint Dani Alves vagy Cesc Fábregas.

A Sport úgy tudja, a Barcelona vezetése eldöntötte, kik azok, akiket megtartanak a mostani keretbõl, így Piquének, Jordi Albának, Busquetsnek, Iniestának, Messinek, Neymarnak, Montoyának, Bartrának és Xavinak nem kell izgulnia a jövõje miatt.

Bár hivatalosan még nem tudni, mi lesz Gerardo Martino edzõ sorsa, de többször is azt lehetett hallani, hogy az argentin szakember nem tölti ki kétéves szerzõdését, és a nyáron távozik a klubtól. Ha Martino valóban távozik, akkor új edzõ után kell nézni, a megoldás pedig a Sport szerint a korábbi Barca-játékos, Luis Enrique lehet, aki jelenleg a Celta Vigót irányítja.

A lap megnevezte azokat a játékosokat is, akiket nem akar mindenáron megtartani a Barca. Víctor Valdés és Puyol távozását már korábban tudni lehetet, de ha igazak a Sport értesülései, akkor a nyáron Dani Alvest, Fábregast, Alexis Sánchezt, Pedrót, Mascheranót, Songot és Adrianót is eladásra kínálja a klub. Mivel mindegyik játékosnak élõ szerzõdése van, a potenciális vevõknek komoly pénzeket kell leszurkolni, de nem valószínû, hogy a Barcelona ragaszkodik a kivásárlási árhoz, amely Fábregas esetében például 200 millió euró.

A Barcelona a BL-ben a negyeddöntõben esett ki, a Király-kupában a döntõben bukott el a Real Madrid ellen, a bajnokságban pedig már csak óriási szerencsével lehet bajnok, így hosszú idõ után elõször fordulhat elõ, hogy nem nyer semmit a csapat. A klubot a FIFA elõbb kizárta a következõ két átigazolási szezonból, de késõbb ezt a büntetést felfüggesztették, így a nyáron igazolhat játékosokat a Barca. (origo.hu)


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz