TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Primera Liga

Alexis Sánchez a nyáron a Juventushoz szerződik?
2014-04-23 19:02:47

Az olasz sajtó értesülései szerint, az FC Barcelona chilei játékosa, Alexis Sánchez megegyezésre jutott a Juventus vezetőségével egy nyári klubváltás részleteit illetően.
A katalán óriás csalódást keltő szezont zárhat, hiszen mindössze mintegy egy hét leforgása alatt szinte minden fronton elbuktak, s már csak a bajnoki címre maradt matematikai esélyük, hiszen a Bajnokok Ligájában az ellenállhatatlan szezont produkáló Atlético Madrid, míg a spanyol kupa döntőjében a Real Madrid vetett véget álmaiknak.

Barcelonában egyelőre nagy a bizonytalanság, s a kevéssé meggyőző teljesítményt nyújtó mester, Tata Martino távozása borítékolhatónak tűnik, azonban alighanem változások történnek majd a frissítésre váró játékoskeretben is. A 25 esztendős chilei támadóra nem lehet panasz, hiszen Alexis Sánchez harminc bajnoki mérkőzésen lépett pályára a Barcelona mezében, s ezeken tizenhét találatig jutott.

A Sky Sport Italia értesülései szerint Sánchez megegyezésre jutott a Juventusszal, s már csupán a két klub vezetőinek kell közös nevezőre jutniuk egymással. A spanyol sajtó értesülései szerint, a chilei játékos az Everton csapatában kölcsönben szereplő Gerard Deulofeu nyári visszatérése miatt válhat nélkülözhetővé, s a Barcelona nem gördít majd akadályt Alexis Sánchez távozása elé.

A legfőbb bizonytalanságot az okozhatja Sánchez ügyében, hogy az FC Barcelonát a közelmúltban a FIFA két átigazolási szezonból történő kizárással sújtotta a fiatal játékosok átigazolására vonatkozó szabályok megsértése miatt, azonban a katalánok fellebbeztek a döntés ellen, s hajlandóak akár a nemzetközi Sportdöntőbíróság elé vinni az ügyet. (juventuz.blog.hu)

Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz