TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

VB 2014

Neymar szerint két centin múlt, hogy nem került tolószékbe
2014-07-12 13:32:10

Két nappal a Németországtól elszenvedett súlyos vereség után Neymar meglátogatta csapattársait a brazil válogatott edzõközpontjában, ahol beszélt a sérülésérõl, és annak körülményeirõl is. A brazil sztár könnyek között beszélt arról, hogy akár kerekes székbe is kerülhetett volna. Nem haragszik Zunigára, de mégis.

„Nem tudom elfogadni, ami történt. Nem azt mondom, hogy szándékosan sérülést akart okozni nekem [Juan Zuniga], de aki érti a futballt, az pontosan tudja, hogy nem egy mindennapos szerelési kísérletrõl beszélünk – mondta Neymar a két nappal a Németország elleni elõdöntõ után szervezett sajtótájékoztatón.

„Ha meg akarok állítani egy támadást egy taktikai faulttal, akkor bokán rúgom, vagy fellököm, esetleg visszahúzom az ellenfelemet. De ebben az esetben egészen más történt. Tökéletesen védtelen helyzetben voltam. Ha látom, mi történik körülöttem, meg tudom védeni magam, de a hátam mögé én sem látok – tette hozzá a brazil sztár a brazil válogatott edzõközpontjában tartott beszélgetésen.

A sajtótájékoztató legnyomasztóbb része az volt, amikor Neymar õszintén kiborult a gondolattól, hogy maradandó sérüléseket szerezhetett volna a kolumbiai hátvéd megmozdulása után. „Az Úr velem volt. Ha két centivel feljebb talál el, mostanra talán már kerekes székben vagyok – mondta a könnyeivel küzdve Neymar.

Neymar elmondta, Zuniga másnap felhívta, és bocsánatot kért, de a brazilt nem hatotta meg a kolumbiai hívása. „Nem utálom, nem maradt bennem harag. Az az igazság, hogy semmit nem érzek.” A kolumbiai szövetség kérésére Kolumbiában és Nápolyban is külön testõrség figyel Zunigára, aki a keddi mérkõzés óta halálos fenyegetések egész sorát kapta. (origo.hu)


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz