TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

VB 2014

Senki sem örül a bronzmeccsnek
2014-07-12 16:02:29

A brazil és a holland válogatott ma este lép pályára egymás ellen a világbajnokság bronzmérkõzésén.

A csalódott csapatok összecsapásaként jellemzik ezt a találkozót, ami most duplán is igaz. A hollandok a világbajnokságon mutatott remek teljesítmény után bukták el az argentinok elleni elõdöntõt, a brazilokat pedig a németek verték tökre. Elõbbi együttesnél már a torna rajtja elõtt tudott volt, hogy Louis van Gaal távozik a szövetségi kapitány posztjáról, Luiz Felipe Scolari sorsát pedig az 1-7 pecsételte meg véglegesen - bár esetében minden, az elsõ helytõl eltérõ eredmény a hazai rendezésû tornán kudarccal ért volna fel.

Holland részrõl senki sem repes a mérkõzéstõl, és a brazilokat is csak egy valami miatt érdekli: valahogy szeretnék visszaszerezni közönségük szeretetét és önmaguk megbecsülését. A nézõk által kifütyült hazai játékosok számára komoly feladatot jelent, hogy összeszedjék magukat a szombati mérkõzésre, ám a motivációjuk biztosan sokkal nagyobb lesz mint a hollandoké, akiknél van Gaal szövetségi kapitány sem lelkesedik a harmadik helyért vívott összecsapás ötletéért.

"Tíz éve mondom, hogy nincs szükség világbajnokságon bronzmeccsre. Nem szabadna olyan helyzetbe hozni egy csapatot, hogy két vereséggel térjen haza egy alapvetõen sikeresen megvívott tornáról" - mondta Van Gaal, aki a világbajnokság után a Manchester United vezetõedzõje lesz. "Csak egy díj számít, a világbajnoki cím, semmi más" - osztotta meg véleményét a bronzmeccsrõl Arjen Robben.

 


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz