TopFoci.hu hatharom.huHírlista

Hírkereső.hu

Lapszemle.hu

Friss hírek

 

Serie A

Alakul a Matri - Vrsaljko csere
2014-07-11 18:33:36

Olasz lapĂŠrtesĂźlĂŠsek szerint megszĂźletett a megegyezĂŠs a Milan ĂŠs a Genoa kĂśzĂśtt. A megĂĄllapodĂĄs ĂŠrtelmĂŠben Alessandro Matri a GenoĂĄban, mĂ­g Sime Vrsaljko a Milanban folytathatja.
Galliani a napokban Forte dei Marmiban töltötte az idejét, ahol a Genoa elnöke, Enrico Preziosi is jelen volt. Úgy tĂťnik, hogy a két üzletember újabb üzletet ütött nyélbe.

A Sky Sport Italia és a La Gazzetta dello Sport egybehangzó jelentései szerint a Milan és a Genoa mindenben megegyezett egymással. Matri a távozó Alberto Gilardino helyére érkezik kölcsönbe a Genoába. Arról nincsenek információk, hogy a szerzĂľdésébe szerepelni fog-e kivásárlási záradék.

A megállapodás szerint Vrsaljko a Milanban folytatja, de az még nem világos, hogy kölcsönbe vagy végleg. Vrsaljko iránt a Juventus és a Sassuolo is érdeklĂľdött. A 22 éves játékos a védelem jobb oldalán bevethetĂľ, de akár a bal oldalon is képes játszani. Vrsaljko egyébként részt vett a nyári világbajnokságon, ahol Horvátországot képviselte. A transfermarkt az értékét 7,5 millió euróra becsüli.

Így a csapatoknak már a játékosokkal kell megegyeznie a személyes feltételekben és várhatólag kedden történik meg a hivatalos bejelentés az átigazolásról.

Eközben szinte biztos, hogy Valter Birsa csatlakozik a Chievóhoz kölcsönben. A várakozások szerint hétfĂľn jelentik be.

Továbbá a Sky szerint négy játékos neve merült fel a vezetĂľségnél a támadó-szekció jobb szélére, nevezetesen Juan Manuel Iturbe (Hellas Verona), Alessio Cerci (Torino), Antoine Griezmann (Real Sociedad) és Mathieu Valbuena (Marseille).
(acmilan.hu)


Ne ĂĄlmodozz hosszĂş futballkarrierről, ha az apĂĄd tĂśrzsfőnĂśk
MarchettiĂŠrt ajĂĄnlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbĂ­tott a Manchester Cityvel
Matrit kĂślcsĂśnadta a Milan GenoĂĄba
Huszti Szabolcs KĂ­nĂĄba szerződik
Allegri veszi ĂĄt a Juventust
Adil Rami a Milan jĂĄtĂŠkosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatĂĄsra
Vb-2014 - Schweinsteiger Ăşjabb trĂłfeĂĄkat akar
 
 ĂtigazolĂĄsok
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 EgyĂŠb sporthĂ­rek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop Š powered by arukereso.hu

Vennikéne műszaki webáruház