TopFoci.hu hatharom.huHírlista

Hírkereső.hu

Lapszemle.hu

Friss hírek

 

Serie A

Alakul a Matri - Vrsaljko csere
2014-07-11 18:33:36

Olasz lapértesülések szerint megszületett a megegyezés a Milan és a Genoa között. A megállapodás értelmében Alessandro Matri a Genoában, míg Sime Vrsaljko a Milanban folytathatja.
Galliani a napokban Forte dei Marmiban töltötte az idejét, ahol a Genoa elnöke, Enrico Preziosi is jelen volt. Úgy tűnik, hogy a két üzletember újabb üzletet ütött nyélbe.

A Sky Sport Italia és a La Gazzetta dello Sport egybehangzó jelentései szerint a Milan és a Genoa mindenben megegyezett egymással. Matri a távozó Alberto Gilardino helyére érkezik kölcsönbe a Genoába. Arról nincsenek információk, hogy a szerződésébe szerepelni fog-e kivásárlási záradék.

A megállapodás szerint Vrsaljko a Milanban folytatja, de az még nem világos, hogy kölcsönbe vagy végleg. Vrsaljko iránt a Juventus és a Sassuolo is érdeklődött. A 22 éves játékos a védelem jobb oldalán bevethető, de akár a bal oldalon is képes játszani. Vrsaljko egyébként részt vett a nyári világbajnokságon, ahol Horvátországot képviselte. A transfermarkt az értékét 7,5 millió euróra becsüli.

Így a csapatoknak már a játékosokkal kell megegyeznie a személyes feltételekben és várhatólag kedden történik meg a hivatalos bejelentés az átigazolásról.

Eközben szinte biztos, hogy Valter Birsa csatlakozik a Chievóhoz kölcsönben. A várakozások szerint hétfőn jelentik be.

Továbbá a Sky szerint négy játékos neve merült fel a vezetőségnél a támadó-szekció jobb szélére, nevezetesen Juan Manuel Iturbe (Hellas Verona), Alessio Cerci (Torino), Antoine Griezmann (Real Sociedad) és Mathieu Valbuena (Marseille).
(acmilan.hu)


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop © powered by arukereso.hu

Vennikéne műszaki webáruház