TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Serie A

Gabriel maradna a Milannál és bizonyítani szeretne
2014-07-15 08:02:50

Az AC Milan fiatal kapusa, Gabriel a Sky Sportnak nyilatkozva elmondta, hogy marad a piros-feketéknél, és bizonyítani szeretne az új edzõnek, Pippo Inzaghinak.
"A példaképem nem egy kapus, hanem Kaka. Nagy megtiszteltetés és öröm volt egy csapatban játszani vele. Távozásával egy hatalmas bajnokot és példaképet veszítünk. Kaka történelmet csinált a Milannal, de most máshol folytatja a karrierjét, amihez minden jót kívánok neki. A jövõm? A klubbal közösen hoztuk meg a döntést, hogy maradok a Milannál. Keményen fogok dolgozni, hogy helyet kapjak a csapatban. Galliani azt mondta nekem, hogy a vezetõség bízik bennem, és a jövõ Milanjának kapusa lehetek, de minden rajtam és a pályán mutatott teljesítményemen múlik majd."

Gabrielnek a kezdõbe kerülésért meg kell küzdenie Abbiatival és Agazzival is, de a fiatal hálóõrt ezt nem zavarja, arra koncentrál, hogy jól tudjon együtt dolgozni vetélytársaival.

"Agazzi? Nem nagyon ismerem õt, de jó kapusnak tartom és igazi profinak. Remélem, hogy jól tudunk majd közösen dolgozni. Balotelli? Barátok vagyok. Õ egy nagyon jó ember, nagy szívvel és sokat szeret viccelõdni. Néha nem megfelelõ a hozzáállása a pályán, de még fiatal és fejlõdnie kell. A világbajnokságon a kapusok közül leginkább Costa Rica hálóõre, Keylor Navas nyûgözött le. Inzaghi? Õ egy remek edzõ, ezt már tapasztaltam amikor a Primavera csapatnál szerepeltem. Tudom, hogy nagyon izgatott az új kihívás miatt. Keményen dolgozok majd, hogy megtaláljam a helyem, õ pedig majd eldönti, hogy mikor kapok játéklehetõséget. Kivel töltöm a legtöbb idõt a Milanban? A honfitársaimmal és a kapusokkal, mint Abbiati, aki mindig nagyon sokat segít nekem, de mindenkivel jóban vagyok."
(acmilan.hu)


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz