TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Serie A

Három új játékos az Internél
2014-07-09 17:44:29

Miután bemutatta jövő évi hazai mezeit az Inter, rövidesen akár három játékost is igazolhat a milánói csapat – méghozzá mindhárom érintett kölcsönbe kerülhet az Interhez.
A legegyszerűbb helyzet a brazil védő, Dodó kapcsán alakult ki Milánóban: az előző szezont a Romában töltő bal bekk már az Inter orvosi stábjának kezei között érezheti magát szinte, aláírására pedig nem is sokat kell várni: a hamarosan megtörténő orvosi vizsgálatok után minden bizonnyal már a szerződésre is odakanyarítja a nevét a brazil játékos, akire a kölcsönszerződés mellett 7 milliós opciós jogot is szerzett a nerazzurri. Yann M'Vila esete már bonyolultabb, a francia védekező középpályás is Milánóban tartózkodik már, (egyes hírek szerint pedig már át is esett az orvosin) viszont a klubjával, az orosz Rubin Kazannyal még nem sikerült megegyeznie minden részletet illetően az Internek, a játékos elmondása szerint viszont nem akar visszatérni Oroszországba, így meglepő lenne, ha az üzletből nem lenne semmi. M'Vilára egyébként 8 milliós opciós jogot szerezhet az Inter – ezért az összegért cserébe végleg Milánóba költözhet a francia.

A harmadik név a chilei Gary Medel, aki a Cardiffban töltötte az elmúlt időszakot. A középpályás a védelemben is bevethető, a Sky Sports értesülései szerint már szinte mindenben megegyeztek a felek – Medel is kölcsönbe érkezhet Walter Mazzarri csapatához, a klubnak pedig 10 millió eurós opciója lesz Medel véglegesítésére. (azzurri.co.hu)

Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz