TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Serie A

Ménez újra megpróbálkozik az olasz kalanddal
2014-06-14 17:33:27

A Milan hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerzõdtette a Paris-Saint Germain játékosát, Jérémy Ménezt.

Menez repülõgépe szerda este 20:56-kor szállt le a milánói repülõtéren. A francia játékos érkezésekor Adriano Galliani is jelen volt. Menez és Galliani szerda este együtt vacsorázott a Giannino étteremben.

A 27 éves francia támadó csütörtökön a milánói La Madonnina klinikán tartózkodott, hogy átessen az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon. A vizsgálatok sikeresen lezajlottak és minden rendben.

“Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Nyerni akarok, mint mindig. Miért csatlakoztam a Milanhoz? Mert ez egy kiváló csapat és egy nagyszerû klub. Remélem, hogy jól fogok teljesíteni. Még nem beszéltem egyik francia játékossal sem a csapatból. Ibrával és Thiagóval sokat beszélgettünk a Milanról és mindketten sajnálják, hogy távoztak. Mindig jókat mondtak a klubról és a biztató szavaik hatására elfogadtam a klub ajánlatát. A posztom? Az utóbbi két-három évben támadóként játszottam, középen illetve a bal és a jobb oldalon. Reméljük, hogy jó szezonunk lesz. Biztosíthatom a szurkolókat arról, hogy mindent meg fogok tenni és keményen fogok dolgozni. Reméljük, hogy megajándékozhatjuk a szurkolókat egy trófeával. Forza Milan!” - fejezte be mondandóját Ménez.

A francia támadó szerzõdése lejárt a PSG-nél és ingyen érkezik. A Milan hivatalos honlapja szombat délután hivatalos közleményben tudatta Menez érkezését, aki 2017 nyaráig írt alá.
Nem ez lesz elsõ olaszországi próbálkozása, korábban az AS Románál is eltöltött három esztendõt, pechjére éppen akkor, amikor nem igazán ment a fõvárosiak szekere és õ is még elég fiatal volt (21 évesen került hozzájuk). (acmilan.hu)


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz