TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Serie A

Goivinco sorsa hamarosan eldől
2014-05-28 12:02:36

Sebastian Giovinco várhatóan a rendkívül közeli jövőben tárgyalóasztalhoz fog ülni a Juventus vezetésével, a megbeszélés témája pedig a gyors támadó jövője lesz, a klub szerződéshosszabbítást ajánl a játékosnak, avagy egyeztet egy nyári értékesítésről.
A csatár idei szezonja korántsem sikerült kiemelkedően, mivel a játékos Carlos Tévez és Fernando Llorente árnyékában a cserepadon kényszerült tölteni a szezon meccseinek túlnyomó többségét.

Kizárólag a szezonvégi sérülések és fáradtság okán jutott lehetőséghez Sebastian Giovinco a szezon végső meccsein, azonban ekkor is úgy tűnt, mintha a télen kölcsönbe érkezett Daniel Osvaldo is megelőzné a sorban a Juventus nevelésű támadót.

Mivel a futballista szerződése az utolsó évhez közeledik, a szerdai Tuttosport arról cikkezett, hogy a játékos hamarosan egy megbeszélés keretén belül megvitatja jövőjét Beppe Marottával.

A tárgyalás eredménye lehet egy új szerződés a huszonhét éves játékos számára, ám az sem zárható ki, hogy a felek inkább a nyári átigazolás mellett döntenek, és ennek a részleteit fogják megtárgyalni.

Az utóbbi opció esetén a Premier League tűnik a legvalószínűbb úti célnak, hiszen több angol klub is érdeklődött a múltban a játékos iránt, így az Arsenal és a Tottenham, valamint nem is olyan régen a Liverpool neve is felmerült az érdeklődők sorában.

Ugyanakkor nem zárhatók ki egyéb bajnokságok sem, hiszen pletykák szerint a Monaco és az Olympiakos is érdeklődve figyeli a villámgyors játékos helyzetét.

Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz