TopFoci.hu hatharom.huHírlista

Hírkereső.hu

Lapszemle.hu

Friss hírek

 

Focibulvár

Mike Tyson védelmébe vette a szintén harapós Suárezt
2014-07-10 15:02:15

Mike Tyson korábbi világbajnok ökölvívó védelmébe vette Luis Suárezt, aki az Uruguay-Olaszország vb-meccsen megharapta az európaiak védőjét, Giorgio Chiellinit.
Tettéért Suárez négy hónap eltiltást kapott a FIFA-tól, ráadásul semmilyen futballmérkőzést nem látogathat ez idő alatt. A Liverpool támadója - aki sajtóhírek szerint egyre közelebb van ahhoz, hogy a Barcelonába igazoljon - már harmadik alkalommal harapta meg ellenfelét: legelőször ajaxosként a PSV-t erősítő Otman Bakkalt, majd bő egy éve a chelsea-s Braniszlav Ivanovicsot, most pedig Chiellinit.

Tyson maga is elkövetett néhány őrültséget, egy vb-címmeccsen például kiharapott egy darabot Evander Holyfield füléből, így "érthető" módon át tudja érezni Suárez cselekedetét.

- Teljes mértékben megértem a harapását - mondta az egykori nehézsúlyú ölölvívó egy Reddit által szervezett eseményen. - Ez egy áramszünet volt a fejében, mely néha előfordul. Olykor a versenyszellem túlfűt, emiatt pedig elveszíted józan ítélőképességedet. Néha olyanná válsz, amilyen valójában nem is vagy.

Tyson a profi bokszvilág egyik legnagyobb alakja, ráadásul még ma is tart egy rekordot: mindössze 20 évesen képes volt felérni a csúcsra és vb-övet nyerni.

(samsungsport.hu)


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop © powered by arukereso.hu

Vennikéne műszaki webáruház