TopFoci.hu hatharom.huHírlista

Hírkereső.hu

Lapszemle.hu

Friss hírek

 

Focibulvár

Debrecenben él a bundakirály!
2014-07-01 10:02:52

Wilson Raj Perumal határozott léptekkel ballagott be a Fővárosi Törvényszékre. A szingapúri férfit tanúként hallgatták meg a nemzetközi mérkőzéseket is érintő bundaperben. A vádlottak padján magyarok ültek, bár Perumalnak is jutott volna még hely.
A 48 éves szingapúri férfi után évekig nyomozott az Interpol, Afrikában, Kelet-Európában, Közép-Amerikában bundázott meg meccseket. Négy éve Finnországban kapcsolták le, először azért, mert hamis útlevele volt – ezzel szökött meg a szingapúri hatóságok elől.A nyomozók később jöttek rá, kit kapcsoltak le...

Meg nem erősített hírek szerint Perumalt 2012-ben az Europol védelme alatt Magyarországra szállították. Budapesten szoros védelem és felügyelet alatt állt, majd a magyar mellett olasz, német és francia rendőrök is kihallgathatták. Sajátos egybeesés, a bundakirályt épp akkor faggathatták Budapesten a nyomozók, amikor a magyar fővárosban a FIFA a 62. kongresszusát tartotta.

A szingapúri származású Perumal első bundameccsét alig 20 évesen szervezte hazájában, volt, hogy nem lefizette a játékosokat, hanem egyszerűen hokibottal leütötte az ellenfél legjobbját. Brett Forrest A Bundamaffia című könyvében arról ír, Perumal Magyarországon is aktív volt, ausztrál és angol bundameccseket szervezhetett az országból.

Perumal saját bevallása szerint Debrecenben él, és magyar jogosítvánnyal igazolta személyazonosságát a bíróságon. Wilson Raj Perumal magyarországi tartózkodásáról a hivatalos szervek hallgatnak. A szingapúri elmondása szerint hat millió dollárt szedett össze sajátos tevékenységével, ám ezt az összeget már eljátszotta: a tárgyalásra Debrecenből vonattal érkezett. És azt mondja, szeptemberben, így tér majd vissza ismét a fővárosba. Igen, a hajdúságból, ugyanis Magyarországon szeretne letelepedni…. (samsungsport.hu)

Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop © powered by arukereso.hu

Vennikéne műszaki webáruház