TopFoci.hu hatharom.huHírlista

Hírkereső.hu

Lapszemle.hu

Friss hírek

 

Focibulvár

Megjelent Torghelle Sándor önéletrajzi könyve
2014-06-25 11:02:52

Torghelle Sándor - A levegő ura címmel megjelent a 42-szeres válogatott futballista önéletrajzi könyve, amelyet Somogyi Zsolttal, a Nemzeti Sport munkatársával közösen jegyez.
A keddi bemutatón először kivetítőn felelevenítették a 32 esztendős támadó eddigi pályafutásának legszebb pillanatait, mint például a németek otthonában szerzett két gólját vagy az argentinok elleni találatát.

A 268 oldalas kiadványban az MTK támadója pályafutása legérdekesebb pillanatairól mesélt, amelyekről, mint elmondta, sok érdekességet, és eddig nem ismert történetet olvashatnak a rajongók.

"Tavaly egy jó barátom keresett meg azzal az ötlettel, hogy csináljuk meg ezt a könyvet. Összejött a dolog, minden benne van, annak ellenére, hogy általában azok írnak könyvet, akiknek már véget ért a pályafutásuk, ugyanakkor remélem, nekem még van pár évem a futballpályán" - nyilatkozta Torghelle Sándor.

A harcias és kemény játékstílusáról ismert csatárról korábbi és jelenlegi játékostársai, többek között Hrutka János, Juhász Roland és Szabics Imre is beszéltek. "Kétszer volt alkalmam légiósként magyar csapattársat kapni, Korsós Gyuri és Torghelle Sanyi személyében, mindketten nagyon jó társak voltak" - mondta Szabics Imre, aki már az utánpótlás válogatottban is együtt szerepelt a könyv "főszereplőjével" Augsburgban.

"Sanyi azért tudott annak idején az MTK-ba igazolni, mert engem Egervári Sándor hátravitt a védelembe, különben esélye sem lett volna" - viccelődött Torghelle egyik legjobb barátja, Juhász Roland. (MTI)

Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop © powered by arukereso.hu

Vennikéne műszaki webáruház