TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Focibulvr

Az UTE Baráti kör fizeti egy évig Törõcsik András gyógykezelését
2014-06-12 23:02:35

Az UTE Baráti Kör egy éven keresztül állja a lila-fehér klub legendás futballistájának, Törõcsik Andrásnak az alap gyógykezelését, amennyiben az agymûtéten átesett futballista vállalja a felé támasztott feltételeket.
Az UTE és a szakosztályaként mûködõ Baráti Kör csütörtöki sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a márciusban megoperált 45-szörös válogatott játékost egy hónapja egy meg nem nevezett észak-magyarországi rehabilitációs intézetben kezelik. Az alapellátás költsége havonta 137 400 forint, melyet egy éven keresztül a tavaly novemberben - többek között karitatív teendõk ellátásra életre hívott - Baráti Kör fizet.

Borsche Gábor, a szakosztály elnöke jelezte, feltételük, hogy az 59 esztendõs Törõcsik alávesse magát a szigorú gyógykezelésnek, s erre garanciát egyrészt maga az intézmény, illetve Törõcsik nõvére, Éva jelenti számukra, akivel megállapodtak mindenben.
Mindehhez hozzátette, hogy a civil életben korábban problémákkal küzdõ játékos kiegészítõ kezelésekre is szorul a minél gyorsabb felépülés érdekében, ami további költségeket jelent. Borsche elmondta, hogy gyógymasszõrre lenne szükség, ami havi 80 ezer forintba kerül, ennek elõteremtéséhez pedig a magyar labdarúgást és a Törõcsik Andrást szeretõk segítségét kérik.

Törõcsik Éva a sajtóeseményen kérdésre válaszolva jó hírekrõl számolt be öccsét illetõen: elmondása szerint az orvosok várakozásainál is gyorsabban javul állapota, egyre erõsebb és a közérzete is egyre jobb.

Õze István, az UTE elnöke emlékeztetett rá, hogy több kísérlet is volt korábban arra, hogy Törõcsik András életét normális vágányba tereljék, ám ez eddig nem sikerült, ám most bízik benne, hogy elérik céljukat, mert szerinte a futballista igazi példakép lehet a fiatal labdarúgóknak.

(MTI)


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz