TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Focibulvr

Vb 2014: a legrosszabbkor éri súlyos adócsalási vád Scolarit
2014-05-14 14:03:03

Mintegy hétmillió eurónyi, adózáskor be nem vallott jövedelem miatt Portugáliában vizsgálat indult Luis Felipe Scolari, a brazil labdarúgó-válogatott jelenlegi, a portugál nemzeti csapat korábbi szövetségi kapitánya ellen.
Scolari – és a brazil válogatott – szempontjából a hír a legrosszabbkor, a hazai rendezésű világbajnokság előtti felkészülés hajrájában került nyilvánosságra.

„Bárhol is dolgoztam pályafutásom során, mindig bevallottam a jövedelmeimet. Teljesen biztos vagyok abban, hogy a bevallásaim korrektek voltak. Ha valami nem stimmel, az biztosan nem az én hibám, a vizsgálat nem tárhat fel mást” – mondta Scolari a Folha című brazil lapnak.

Az egyik nagy sportszergyártó céggel kötött arculatszerződésből származó jövedelem 2003 és 2008 között keletkezett, akkor, amikor Scolari a portugál válogatott szövetségi kapitánya volt.

Az összeg cégek közbeiktatásával került egy miami bank számlájára, a közreműködők között található egy hollandiai székhelyű vállalkozás is – így bukkanhatott az esetleges visszaélés és a vizsgálat nyomára az ügyet először a nyilvánosság elé táró holland lap, a Het Financieele Dagblad. A portugáliai igazságügy brazil és amerikai társszervek segítségét kérte Scolari és a hozzá köthető cégek bankszámláinak vizsgálatához. Ha a gyanú bizonyítást nyer, a brazil szakember 12 évig terjedő szabadságvesztést is kaphat. (nso.hu)

Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz