TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Focibulvr

Silvio Berlusconi megkezdi a közmunkát
2014-04-24 16:02:59

Silvio Berlusconi volt olasz kormányfõ bejelentkezett a közmunkát kijelölõ bírósági hivatalba, és a jövõ héten megkezdi az adócsalásért rá kiszabott közhasznú munkavégzést egy Milánó közeli idõsek otthonában - jelentették a csütörtöki olasz napilapok.
Silvio Berlusconi a bírósági hivatalban aláírta azokat a szabályokat, amelyekre a következõ egy évben õt kötelezik. Jó magaviselet esetén büntetése kevesebb mint tíz és fél hónapra csökkenhet.

A közmunkavégzés idõszakára vonatkozó 12 pontos szabályzat értelmében az adócsalásért elítélt Berlusconi az olasz szociális szolgálat folyamatos felügyelete alatt lesz. Külön szociális felelõs ellenõrzi a munkáját és rendszeres beszélgetéseket folytat vele.

A volt olasz miniszterelnök kijelölt lakóhelye a Milánó közeli Arcoréban levõ villa lesz. Innen jár a villától 50 kilométerre levõ otthonba dolgozni hetente egy alkalommal négy órára. Ez azt jelenti, hogy Silvio Berlusconinak összesen legalább 168 órát kell ledolgoznia a Cesano Boscone településen levõ otthonban.

Este 11 óra és reggel 6 óra között Berlusconi nem hagyhatja el az arcorei villát és nem távozhat Lombardia tartományból. A bíróság engedélyével viszont hetente két napra Rómába utazhat politikai tevékenysége végzésére. Nem tarthat kapcsolatot büntetett elõéletû és kábítószerfüggõ személyekkel.

Silvio Berlusconi, a Hajrá Olaszország (FI) elnöke a bíróságról kilépve az olasz újságíróknak úgy nyilatkozott, hogy a közmunkavégzés reményei szerint nem fog negatívan hatni pártja eredményeire az európai parlamenti választásokon. (MTI)

Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz