TopFoci.hu hatharom.huHírlista

Hírkereső.hu

Lapszemle.hu

Friss hírek

 

Focibulvár

Silvio Berlusconi megkezdi a közmunkát
2014-04-24 16:02:59

Silvio Berlusconi volt olasz kormányfő bejelentkezett a közmunkát kijelölő bírósági hivatalba, és a jövő héten megkezdi az adócsalásért rá kiszabott közhasznú munkavégzést egy Milánó közeli idősek otthonában - jelentették a csütörtöki olasz napilapok.
Silvio Berlusconi a bírósági hivatalban aláírta azokat a szabályokat, amelyekre a következő egy évben őt kötelezik. Jó magaviselet esetén büntetése kevesebb mint tíz és fél hónapra csökkenhet.

A közmunkavégzés időszakára vonatkozó 12 pontos szabályzat értelmében az adócsalásért elítélt Berlusconi az olasz szociális szolgálat folyamatos felügyelete alatt lesz. Külön szociális felelős ellenőrzi a munkáját és rendszeres beszélgetéseket folytat vele.

A volt olasz miniszterelnök kijelölt lakóhelye a Milánó közeli Arcoréban levő villa lesz. Innen jár a villától 50 kilométerre levő otthonba dolgozni hetente egy alkalommal négy órára. Ez azt jelenti, hogy Silvio Berlusconinak összesen legalább 168 órát kell ledolgoznia a Cesano Boscone településen levő otthonban.

Este 11 óra és reggel 6 óra között Berlusconi nem hagyhatja el az arcorei villát és nem távozhat Lombardia tartományból. A bíróság engedélyével viszont hetente két napra Rómába utazhat politikai tevékenysége végzésére. Nem tarthat kapcsolatot büntetett előéletű és kábítószerfüggő személyekkel.

Silvio Berlusconi, a Hajrá Olaszország (FI) elnöke a bíróságról kilépve az olasz újságíróknak úgy nyilatkozott, hogy a közmunkavégzés reményei szerint nem fog negatívan hatni pártja eredményeire az európai parlamenti választásokon. (MTI)

Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop © powered by arukereso.hu

Vennikéne műszaki webáruház