TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Focibulvr

Bendtner ismét önmagát adta a koppenhágai éjszakában
2014-03-15 12:02:06

Amíg Nicklas Bendtner csapata, az Arsenal éppen a Bayern München ellen vívott BL-meccset a legjobb nyolc közé jutásért, addig a dán csatár a koppenhágai kocsmákat járta. A túra sikeres volt.

bendtner-arsenal540.jpg

Kedd este, a koppenhágai ivótúrája végén Nicklas Bendtner, az Arsenal csatára társaságával taxit hívott. Már az út sem telt eseménytelenül, a sofõr beszámolója szerint a társaság kisebb-nagyobb károkat okozott az autóban. Bendtner például magához vette a sofõr CD-tárát, és nem is volt hajlandó visszaadni. "Ha nem lennék ilyen híres, beverném a pofádat is, te dagadt disznó!" - torkollta le a futballista a portékáját féltõ sofõrt a helyi BT nevû lap beszámolója szerint. De a java még hátravolt.

A sofõr megfenyegette a társaságot, hogy azonnal rendõrt hív, ha nem hagyják el a jármûvét. Bendtner erre kiszállt az autójából, kicsatolta nadrágja övét, majd domináns hím módjára kezdte döngetni a kocsi oldalát. "Téged is elkaphatlak, kis köcsög!" - rikoltozta közben a rémült sofõrnek.

"Huszonöt éve taxizom, szállítottam pár részeget, de ilyet még nem láttam. Bezártam az ajtókat, felhúztam az ablakokat, és jelentettem az esetet a társaságomnak és a rendõrségnek is. Sajnos nem volt nálam semmi, amivel felvehettem volna az eseményeket" - nyilatkozta a helyi lapnak a taxisofõr.

A taxitársaság megerõsítette, hogy valóban kaptak hívást a felzaklatott alkalmazottól, de nem továbbítják az ügyet a rendõrségnek, mert "személyi sérülés nem történt, csak egy részeg utas viselkedett idióta módon."

A BT újságírói telefonon elérték a játékos ügynökét, de Elisa Lykke nem kívánta kommentálni a történteket.
(origo.hu)


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz