TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Premier League

Brutális összegért kötött szponzori szerződést a ManUnited
2014-07-15 12:07:52

A Manchester United hivatalosan is bejelentette, hogy tíz évre szóló, 1,28 milliárd dolláros (nagyjából 294 milliárd forint) szponzori megállapodást kötött az Adidasszal, ami a sporttörténelem legnagyobb ilyen típusú támogató szerződése. Az együttműködés a 2015-2016-os szezontól lép életbe.
A hírt azután jelentették be, hogy már az elmúlt héten biztossá vált, a Nike nem hosszabbítja meg a szponzori szerződését a Uniteddel. Az amerikai cég azért döntött így, mert nem akart versenyezni az Adidas ajánlatával, mert "egy ilyen kaliberű, új szerződés nem szolgált volna kölcsönös előnyökkel" – áll a cég hivatalos közleményében.

Az előttünk álló szezonban azonban még Nike-mezben lép pályára a Manchester United, amelyet egy héttel ezelőtt mutattak be a szurkolóknak.

"Büszkék vagyunk rá, hogy a Manchester United tizenkét éven keresztül a partnerünk volt, és a 2014-15-ös szezon végéig a csapat mellett állunk majd. Utolsó évünkben izgatottan várjuk a közös munka sikeres lezárását" – zárul a Nike közleménye.

A United mezszponzora hét szezonon keresztül a Chevrolet lesz, a cég nagyságrendileg évi 80 millió dollárt (18,5 milliárd forint) fizet a klubnak. (origo.hu)

Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz