TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Premier League

Cech visszatér Franciaországba?
2014-07-04 12:02:35

Az angol sajtó megszellőztette Petr Cech nyári távozását. A cseh labdarúgó menedzsere nem erősítette meg a hírt, de azért már a következő lépésén gondolkodik.
„Egyelőre minden változatlan, még két évig él a szerződése a Chelsea-nél, és úgy tervezi, hogy ki is tölti ott ezt az időszakot – mondta Viktor Kolar a kapusról. – Mourinho nem mondott neki olyat, hogy a jövőben már nem számítana rá.”

A 32 éves kapus tavasszal vállsérülést szenvedett, műteni is kellett. Időközben napvilágra látott, hogy az Atléticónak kölcsönadott belga Thibaut Courtois-t három éves időszakot követően visszarendelték Londonba, márpedig a 22 éves kapus az a szint, hogy aligha ültetik le a kispadra, vagy versenyeztetik meg őt a kezdőbe kerülésért. Különösen nem egy olyan rutinos posztriválissal, mint Petr Cech. Márpedig ez csak egyet jelenthet: a cseh légiós ideje tíz év után lejárt a Chelsea-nél.

Kérőkben aligha lenne hiány, na de olyan kérő kevés akad, amely kivásárolja és magas fizetési igényeinek is megfelel.

„Ha mégsem tartana igényt rá a jövőben a Chelsea, akkor először meg kell tudnom, mik a szándékai Petrnek – szaladt csak picivel a jövő elé a menedzser. – Ő a világ egyik legjobb kapusa, ennek megfelelő fizetési igényekkel. Nem sok klub van a világon, amelyik megengedheti magának a szerződtetését. Ha úgy alakul a helyzet, és úgy dönt, hogy távozik, akkor két-három klubbal tárgyalunk majd.” (nso.hu)

Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz