TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Premier League

Suárez helyzetét vizsgálja a Liverpool FC
2014-06-27 15:46:01

Luís Suárez kilenc Premier League és 3 BL meccset hagy majd ki, mivel az eltiltása csak október 26-án jár majd le - nem biztos, hogy a Liverpool továbbra is számít majd rá ebben a helyzetben.
A támadó október 26-áig nem léphet be egyetlen stadionba sem, így nem játszhat 9 PL és 3 BL meccsen. Suárez eligazolhat, a Barcelona, valamint a Real Madrid tovább érdeklõdik iránta, mivel a büntetése nem vonatkozik az átigazolásra - de új csapatában is ki kell ki kell majd várnia eltiltása végét.

"A Liverpool Football Club kivár, egészen addig, amíg nem lesz ideje átnézni a FIFA Fegyelmi Bizottságának jelentését, mielõtt bármilyen más döntést hoznának." - mondta a Liverpool vezetõje, Ian Ayre egy hivatalos közleményben.

Az anfieldi klub fellebbezni sem tud majd a döntés ellen, viszont az uruguayi szövetség valamint Suárez fellebbezhetnek a döntés ellen. Az uruguayi támadó kilenc nemzetközi meccset is ki kell majd hagyjon a válogatottban - de ennek még inkább örülnek is a Liverpoolnál.

Suárez korábban tíz meccset hagyott ki az angol klubban, miután megharapta a Chelsea védõjét, Branislav Ivanovicsot, 2013 áprilisában, de még így is õ lett a 2013-14-es szezon gólkirálya. (angol-foci.hu)

Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz