TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Premier League

Yaya Touré: A City nem engedett el a haldokló testvéremhez
2014-06-24 18:01:08

Súlyos vádakkal illette klubját, a Manchester Cityt Yaya Touré, az égszínkékek középpályása. Az elefántcsontparti válogatottal jelenleg a brazíliai világbajnokságon szereplõ klasszis azt állítja, hogy egyesülete a vb-t megelõzõen nem engedte el súlyos beteg, azóta sajnálatos módon elhunyt öccséhez.
A France Footballnak adott nyilatkozatában Touré elmondta, borzasztóan szomorú a történtek miatt. Érthetõ módon. "Szenvedek az érzés miatt, hogy nem segíthettem igazán az öcsémnek az utolsó napjaiban. A szezon végén megkértem a klubomat, hogy a világbajnokságot megelõzõen hadd töltsek négy-öt napot a testvéremmel. De a City nem engedett el."

"El kellett mennem Abu-dzabiba a csapattal, hogy a bajnoki címet ünnepeljük, mialatt az öcsém haldoklott. Szerencsére Kolo (Kolo Touré, a Liverpool védõje, a harmadik testvér) mellette volt. Leginkább magamat hibáztatom, hogy nem voltam erõszakosabb a klubommal, hogy több tiszteletet vívjak ki. A klubnál tudták, hogy mennyire szenvedek az öcsém betegsége miatt. Valószínûleg ezért is volt annyi sérülésem a szezon második felében, egész egyszerûen nem voltam ott fejben. Az utóbbi négy hónap talán életem legnehezebb idõszaka volt" - tette hozzá a középpályása.

Mint ismert, a szintén futballista 28 éves Ibrahim rövid lefolyású rákos megbetegedés miatt hunyt el Manchesterben. Testvérei mindezt a világbajnokság közben tudták meg, ennek ellenére úgy döntöttek, a gyász ellenére továbbra is segítik hazájukat a minél jobb eredmény elérésében. Elefántcsonpart kedden este tízkor lép pályára Görögország ellen, és jó eséllyel száll harcba a továbbjutásért.

(digisport.hu)

Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz