TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Premier League

Fábregas Özil miatt nem kellett az Arsenalhoz
2014-06-18 11:02:03

A középpályás beszélt Wengerrel a nyáron, hogy visszamenjen az ágyúsokhoz, viszont a francia elmondta, hogy már megvannak az emberei erre a posztra.
Az ágyúsok egykori kapitánya 2011-ben ment a Barcelonához, de nem tudott állandó kulcsjátékos lenni, ezért pedig átigazolt a Chelsea-hez a múlt héten. Az Arsenalnak opciója lett volna rá, viszont a spanyol játékos visszatérésének útjába állt az, hogy Mesut Özil az ő helyén játszik.

“Az Arsenal volt az első opcióm, viszont Wenger elmondta, hogy van már játékosa, aki ott játszik, ahol én. Nagyon jó ajánlatokat kaptam más csapatoktól, de én a Premier League-be akartam jönni. Beszéltem José Mourinhoval is, és ő azt mondta, hogy akar engem, és meggyőzött erről. Nagyon boldog vagyok emiatt.”

Fábregas csere volt a spanyolok Hollandia elleni meccsén, ahol 5-1-re kaptak ki, pénteken. A csapat most megpróbál javítani, ma Chile lesz az ellenfelük.

“Világbajnokok vagyunk, és tudjuk mit kell játsszunk. Nyerni tudunk máshogy is. Nem mondom azt, hogy le kell cserélni a játékosokat, de erősebbek kell legyünk a támadásokban. Ez a csapat meg tudja ezt valósítani. Nem látom miért ne játszhatnánk jól Chile ellen, és miért ne adhatnánk nekik futball leckét.”

Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz