TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Premier League

Fábregas visszatér Angliába és a Chelsea játékosa lesz
2014-06-14 16:02:51

A Chelsea Football Club örömmel jelentette be, hogy szerzõdtette az FC Barcelona középsõ középpályását, Cesc Fábregast! A 27 éves játékosa 3 év után hagyja el a Katalán csapatot és 5 éves szerzõdést kötött a csapattal, ahol a 4-es mezt fogja viselni.

Fabregas elsõ szavai: "Elõször is szeretnék köszönetet mondani az FC Barcelonának, ahol három csodálatos évet töltöttem. Gyerekkorom kedvenc csapata volt, és mindig is büszke leszek, hogy egy ilyen nagyszerû klubban játszhattam. Azt érzem, hogy valami kimaradt a Premier Ligás karrierembõl, ezért most itt az idõ visszatérni."

"Figyelembe vettem minden ajánlatot amit kaptam, és határozottan a Chelsea volt a legjobb választás. Az elképesztõ kupa éhségük és az én futballista ambícióim nagyon passzolnak egymáshoz. Nagyszerû keretük van, tele nagyszerû játékosokkal és egy hihetetlen menedzserrel. Teljesen elköteleztem magam ez a csapat mellett, és alig várom, hogy elkezdhessek itt játszani."

Cesc Fábregas pályája elején az Arsenal csapatának játékosa is volt, a londoni szomszédvár drukkerei nem fogadták kitörõ lelkesedéssel, hogy egykori kedvencük éppen az egyik legnagyobb rivális ajánlatát fogadta el.


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz