TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Premier League

Joe Cole az Aston Villa játékosa lett
2014-06-10 20:06:10

Az angol középpályás elmondta, hogy alig várja a bemutatkozó meccsét az Aston Villában, miután két évre írt alá a csapattal.

A 32 éves játékos ingyen érkezett a csapathoz, miután a West Ham felbontotta a szerzõdését a szezon végén. Cole - aki a Liverpool, a Chelsea és a Lille játékosa is volt már - nagyon várja már azt, hogy negyedik PL csapatában játsszon.

“Két évre írtam alá, és sok mindenben megegyeztünk. A középpálya közepén fogok játszani, ami remek lehetõség lesz számomra. Tapasztalatot hozok a keretbe, de minden nap tanulnom kell, és tanulni is fogok. Tudom, hogy tanulok majd a vezetõedzõtõl és a többiektõl is, és megpróbáljuk majd a lehetõ legjobb eredményt elérni." - nyilatkozta Cole, majd így folytatta: “Nagyon izgalmas lesz a fiatal játékosokkal együtt játszani. Megpróbálom megtartani a labdát, gólokat lõni, valamint gólpasszokat adni. Nagy kihívás lesz, de már alig várom.”

Cole 56 alkalommal volt válogatott, és három bajnoki címet nyert a Chelsea-vel, ahol hét évig játszott, pályafutását azonban beárnyékolták sorozatos sérülései.  2010-ben ment a Liverpoolhoz, de ez a lépés nem segítette karrierjét. Ezután egy évig játszott kölcsönben a Lille-nél, amely elõzõ évében megnyerte a francia bajnokságot, majd az Upton Parkba szerzõdött.

Cole a birminghami csapat második nyári igazolása, miután leigazolták az Arsenal egykori védõjét, Philippe Senderost az elmúlt héten. (angol-foci.hu)


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz