TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Premier League

Scholes szerint Rooney már túl van pályafutása csúcsán
2014-05-22 15:33:12

Paul Scholes az utóbbi években már edzõként segíti az éppen aktuális menedzsert a Manchester Unitednél. A klub egykori középpályása már más szemszögbõl látja Wayne Rooneyt, egykori csapattársát.

Véleménye szerint a támadó már túl van pályafutása zenitjén, ahová elõbb jutott el, mint több más labdarúgó, és elmondása szerint jobb lene, ha kicsit hátravontabban játszana, mert így meghosszabbíthatja pályafutását.

„Wayne 16 évesen már az Everton felnõttcsapatában játszott, s azután megjárta a 2004-es Európa-bajnokságot, két világbajnokságot, rendszeresen játszott a Premier League-ben és a Bajnokok Ligájában. Attól tartok, emiatt kimerült a karrierje, sokkal hamarabb jutott a csúcsra, mint a többi játékos, nem 28-29 éves korában, hanem már 26 évesen. A 2011–2012-es idénye volt a legjobb, 27 gólt szerzett, pedig csak 26 éves volt – írta Scholes a blogjában. – Könnyen el tudom képzelni, hogy Wayne 31-32 évesen vissza is vonulhat, de van más választása. Ryan Giggs karrierje azért volt hosszú, mert képes volt pozíciót váltani. Ha Wayne elfogadja, hogy nem lehet befejezõ csatár, hanem visszajön a középpálya közepére, elképzelhetõ, hogy 35 évesen is magas szinten játszik. De nem vagyok biztos benne, hogy elég fegyelmezett ehhez." - nyilatkozta Scholes.


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz