TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Egyb

Détári magánéleti okok miatt távozik Felsőtárkányból
2014-05-06 11:48:24

Az ősszel öt, míg a tavasszal tíz mérkőzésen irányította az NB III Keleti csoportjában szereplő Felsőtárkányt Détári Lajos, aki a minap jelezte, magánéleti problémák miatt kénytelen megszakítani a munkát – számolt be róla a heol.hu.
A korábbi ötszörös világválogatott, 61-szeres magyar válogatott középpályás a minap telefonon jelezte, hogy kénytelen megszakítani a munkát, távozik az NB III Keleti csoportjában szereplő csapat kispadjáról.

„Olyan magánéleti problémákkal kell megküzdenem, amelyek miatt a folytatásban nem tudom vállalni a csapat irányítását – mondta a heol.hu -nak Détári Lajos. – Budapestre szólítanak a mindennapok, s ez ebben a formában összeegyeztethetetlen a felsőtárkányi szerepvállalással. Remekül éreztem magam Felsőtárkányban, s való igaz, az eredményesség tekintetében sincs ok a szégyenkezésre. A Putnok és a Létavértes elleni vereségben a játékvezetői tévedések is közrejátszottak. Örültem, hogy megismerhettem a települést, a vezetőkkel, a játékosokkal és a szurkolókkal is harmonikus volt a viszony. Nem szeretnék felhagyni az edzősködéssel, de most az a legfontosabb, hogy a fennálló problémákat megoldjam. Nem lehet tudni, hogy mit hoz a jövő, de bízom benne, hogy mielőbb rendeződik az életem, s valahol majd újult erővel állhatok munkába."

A Heves megyei csapat a hátralévő három mérkőzésre Elek Norbert csapatkapitány irányításával készül fel.

Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz