TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

cenia

Fergusont szeretné az ausztrál válogatott kispadján látni egykori kapusa
2013-10-15 11:04:15

A Manchester United korábbi kapusa, Mark Bosnich szerint egyetlen embert nem vett még figyelembe az Ausztrál Labdarúgó Szövetség, miután kirúgta Holger Osieck szövetségi kapitányt, mégpedig Alex Fergusont, akit meg kellene próbálni visszacsábítani.

ferguson-mosolyog480.jpg 

A Brazíliától és Franciaországtól elszenvedett 6-0-s vereség után az Ausztrál Labdarúgó Szövetség menesztette Holger Osieck szövetségi kapitányt. A helyi sajtó nyolc hónappal a világbajnokság elõtt a poszt legnagyobb esélyesének Guus Hiddinket, illetve a Melbourne Victory edzõjét, Ange Postecoglout tartja, de az egykori válogatott kapus, Mark Bosnich új javaslattal állt elõ.

"Rengeteg nevet bedobtak már a köztudatba, csak egyetlen egyet nem hallottam még soha emlegetni, Alex Fergusonét" - nyilatkozta a Triple M rádiónak. "Tudom, mirõl beszélek, hiszen dolgoztam vele. Õ az a fajta edzõ, aki képes lenne kirángatni a válogatottat a kátyúból. Persze, ha a legjobbat akarod, akkor meg is kell fizetni."

A Manchester United korábbi legendás edzõje 26 évet töltött a klub élén, és a nyáron vonult vissza. Szövetségi kapitányként eddig egyszer dolgozott, az 1985. szeptember 10-én elhunyt Jock Stein utódaként dirigálta a skót válogatottat az 1986-os világbajnokságon, ám nem jutottak tovább a csoportkörbõl. (origo.hu)


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz