TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

cenia

Del Piero két évig a Sydney FC játékosa lesz
2012-09-06 12:41:36

Alessandro del Piero aláírt a Sydney FC együtteséhez: a veterán csatár a bemutatása alkalmából elmondta, most két évig ausztrál lesz.

Alessandro Del Piero szerdán kétéves szerzõdést írt alá az ausztrál A-League-ben szereplõ Sydney FC együttesével; elsõ sajtótájékoztatóján elmondta, igyekszik teljes mértékben "helyivé" válni.

- A következõ két évben ausztrál leszek - mondta Del Piero. - Nagyon örülök, hogy a Sydney együtteséhez szerzõdhettem: sok klub megkeresett, és köszönöm az érdeklõdésüket. Most egy új kaland, egy új remény kezdõdik. Bízom benne, hogy az ausztrál emberek szeretik a futballt.

Scott Barlow, a Sydney FC elnöke kijelentette, a veterán olasz sztár megszerzése óriási fegyvertény nem csak a klub, de az egész liga számára, egy történelmi jelentõségû pillanat. Az elnök hozzátette, óriási megtiszteltetés, hogy a világfutball egyik ikonja épp az õ klubját választotta, sok egyéb opciója közül.

Del Piero nyáron hagyta el a Juventust, amellyel 19 év alatt számtalan trófeát nyert, többek között egy Bajnokok Ligája-serleget is, 1996-ban. A rutinos csatárt a hírek szerint a Sion és a Liverpool is szerette volna leigazolni, ám a befutó végül a Sydney lett. (smartsport.hu)


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz