TopFoci.hu hatharom.huHírlista

Hírkereső.hu

Lapszemle.hu

Friss hírek

 

Concacaf

Beckham franchise-ot akar venni az MLS-ben
2013-06-02 08:02:06

Nem szakad el szeretett sportágától David Beckham. A francia bajnokként az elmúlt hetekben visszavonult angol labdarúgó egy új futballklub tulajdonosa lehet az Egyesült Államokban - írja a Reuters.

Az észak-amerikai profi labdarúgó-ligában (MLS) játékosként öt évet töltött el Beckham és kétszer bajnok is lett a Los Angeles Galaxy csapatával. A 115-szörös angol válogatott középpályás szerződésében volt egy olyan kitétel, mely megkönnyíti, hogy tulajdonosként visszatérjen az MLS-be.

Ennek értelmében Beckham 25 millió dollárért - ami jóval kevesebb, mint a Manchester City és a New York Yankees közös "születendő gyermeke", a New York City FC alapításához kellő 100 millió dollár - indíthat új, úgynevezett franchise-t a ligában. A Nagy Alma új egyesülete 2015-től csatlakozhat a bajnoksághoz.

Miamit a nagyszámú latin közösség teszi vonzó célponttá, ők az európai típusú futballért is rajonganak, ennek ellenére a csapat korábbi MLS-ben szereplő együttese, a Fusion megszűnt 2001-ben. Szintén Miamiban él a fociőrült bolíviai milliárdos, Marcelo Claure, aki a hírek szerint találkozni fog Beckhammel az új csapat létrehozása kapcsán.

A korábbi Manchester United- és Real Madrid-sztár előtt több opció is nyitva áll egy MLS-csapat indítására, így Atlanta, San Antonio vagy San Diego is lehet célállomás. (samsungsport.hu)


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop © powered by arukereso.hu

Vennikéne műszaki webáruház