TopFoci.hu hatharom.huHírlista

Hírkereső.hu

Lapszemle.hu

Friss hírek

 

Concacaf

Beckham franchise-ot akar venni az MLS-ben
2013-06-02 08:02:06

Nem szakad el szeretett sportågåtól David Beckham. A francia bajnokkÊnt az elmúlt hetekben visszavonult angol labdarúgó egy új futballklub tulajdonosa lehet az Egyesßlt Államokban - írja a Reuters.

Az észak-amerikai profi labdarúgó-ligában (MLS) játékosként öt évet töltött el Beckham és kétszer bajnok is lett a Los Angeles Galaxy csapatával. A 115-szörös angol válogatott középpályás szerzĂľdésében volt egy olyan kitétel, mely megkönnyíti, hogy tulajdonosként visszatérjen az MLS-be.

Ennek értelmében Beckham 25 millió dollárért - ami jóval kevesebb, mint a Manchester City és a New York Yankees közös "születendĂľ gyermeke", a New York City FC alapításához kellĂľ 100 millió dollár - indíthat új, úgynevezett franchise-t a ligában. A Nagy Alma új egyesülete 2015-tĂľl csatlakozhat a bajnoksághoz.

Miamit a nagyszámú latin közösség teszi vonzó célponttá, Ăľk az európai típusú futballért is rajonganak, ennek ellenére a csapat korábbi MLS-ben szereplĂľ együttese, a Fusion megszĂťnt 2001-ben. Szintén Miamiban él a fociĂľrült bolíviai milliárdos, Marcelo Claure, aki a hírek szerint találkozni fog Beckhammel az új csapat létrehozása kapcsán.

A korábbi Manchester United- és Real Madrid-sztár elĂľtt több opció is nyitva áll egy MLS-csapat indítására, így Atlanta, San Antonio vagy San Diego is lehet célállomás. (samsungsport.hu)


Ne ĂĄlmodozz hosszĂş futballkarrierről, ha az apĂĄd tĂśrzsfőnĂśk
MarchettiĂŠrt ajĂĄnlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbĂ­tott a Manchester Cityvel
Matrit kĂślcsĂśnadta a Milan GenoĂĄba
Huszti Szabolcs KĂ­nĂĄba szerződik
Allegri veszi ĂĄt a Juventust
Adil Rami a Milan jĂĄtĂŠkosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatĂĄsra
Vb-2014 - Schweinsteiger Ăşjabb trĂłfeĂĄkat akar
 
 ĂtigazolĂĄsok
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 EgyĂŠb sporthĂ­rek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop Š powered by arukereso.hu

Vennikéne műszaki webáruház