TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Concacaf

Bradley: A panaszkodók szégyelljék magukat!
2013-03-22 07:02:26

Noha Jürgen Klinsmann Clint Dempsey-t választotta csapatkapitánynak a Costa Rica és a Mexikó elleni vb-selejtezõkre, mégis Michael Bradley volt az, aki tegnap egy igazi vezetõre jellemzõ markáns megszólalást tett.

Bradley azt nehezményezte, hogy több játékos is névtelenül kritizálta Klinmannt a Sporting News weboldalának cikkében:

"Szégyenletes és lesújtó ami történt. A csapatban mindenki odateszi magát, ez normális. Az is normális, hogy egy-egy játékos elégedetlen. Mindig lesznek olyan srácok, akik a szobatársukkal arról beszélgetnek, hogy bárcsak másként lennének a dolgok. De ez teljesen hétköznapi dolog. Ez rendben van. Az viszont egyáltalán nincs rendben, ha valaki ezeket a dolgokat kiviszi a csapat közegébõl és kitálalja a sajtónak."
 
Az AS Roma játékosa szerint a Klinsmann munkamódszereit és kommunikációs technikáját kritizáló játékosok ártottak a vb-részvétel ügyének, hiszen a válogatott két fontos vb-selejtezõ elõtt áll:

"Ez az ügy nem segített nekünk. Nem segített abban a munkában, amit ezen a héten el akartunk végezni. Ha valaki egy csapatban játszik, kell, hogy legyen bátorsága szemtõl-szemben megbeszélni a dolgokat, vagy a csapattal közösen megbeszélni a dolgokat. Épp ezért, ami most történt az nagyon szomorú és kiábrándító. Fõleg egy ilyen fontos héten."
 
Bradley megnyugtatta a szurkolókat, hogy a csapat összhangjára nem volt káros hatással a cikk napvilágra kerülése. Elmondta, hogy közösen leültek és átbeszélték a történteket, valamint tisztázták a névtelen nyilatkozatokat is.
(jenkifoci.blog.hu)


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz