TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Concacaf

Sousa nem kapott munkavállalói vízumot?
2013-01-27 14:33:36

Amerikai lapinformációk szerint Paulo Sousa nem kapott munkavállalási engedélyt, ezért hátrálhatott ki a New York Red Bullsszal majdnem megkötött szerzõdésbõl.
A Videotontól január elején távozott Paulo Sousa. A portugál trénert ezt követõen a New York Red Bulls csapatával hozták szóba, melynek többek között Thierry Henry is játékosa az észak-amerikai profi labdarúgó-ligában (MLS).

A felek gyakorlatilag mindenben megegyeztek, ám a korábban játékosként kétszeres Bajnokok Ligája-gyõztes Sousa mégsem írt alá a csapathoz. A New York Post legújabb információi szerint azért, mert a portugál szakvezetõ nem kapott munkavállalási engedélyt a hatóságoktól. Ez alátámasztaná azt, hogy a csapatnál miért nevezték ki villámgyorsan a rutintalan segédedzõt, Mike Petkét a csapat élére (az õ segítõje egyébként a jamaikai Robin Fraser lesz), ugyanis a vezetõk valószínûleg bíztak Sousa megszerzésében, és mivel ez vízumproblémák miatt nem sikerült, a kérdés "házon belüli" megoldása mellett döntöttek.

Egyelõre csak találgatni lehet, hogy miért nem maradt Sousa a "Nagy Almában". Volt olyan verzió, mely szerint egyszerûen meggondolta magát az edzõ, de olyan is, hogy mégsem jött létre a megállapodás. (samsungsport.hu)


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz