TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Afrika

Hazugságokat terjesztettek Boateng és Muntari elküldésével kapcsolatban a ghánaiak
2014-07-01 12:02:34

Kevin-Prince Boatenget és Sulley Muntarit fegyelmi okokból tették ki a ghánai labdarúgó-válogatott vb-keretébõl, éppen a portugálok elleni sorsdöntõ csoportmérkõzésük elõtt.

Boateng a Sky Sport Italiának elmondta, hogy szó sem volt verekedésrõl, más okból küldte el Akwasi Appiah szövetségi kapitány.

„Az egymás közötti játék során odafordultam Muntarihoz, és megkérdeztem, hogy õ-e a bíró – idézte fel a nyolc nappal ezelõtti esetet Boateng. – A szövetségi kapitány azt hitte, neki szólok, ráadásul azt gondolta, hogy inzultálni akarom õt. Ekkor mindenki elõtt elkezdett kiosztani, hiába próbáltam én is és Muntari is elmagyarázni neki, mirõl van szó. Ezt mindegyik játékos hallhatta. Szerintem Appiahnak problémája volt velem, és csak a pillanatot várta, amikor valamilyen indokkal hazaküldhet. Egyszerûen kidobtak.”

A háttérben a pénz és egy nem kívánatos érdeklõdés állt valójában a Schalke játékosa szerint.

„Miért csütörtökön küldött el, ha az eset vasárnap történt? – folytatta Boateng. – Ezt nem értem. Ha tényleg valami rosszat tettem, miért nem lett következménye már hétfõn? Úgy gondolom, az egész azért történt, mert találkoztam a ghánai szövetség elnökével, és megkérdeztem tõle, mire költötték a FIFA-tól kapott pénzt. Mindenki azt hiszi, hogy szuper életünk van. Természetesen megtisztelõ a válogatottban játszani, de amilyen körülmények között utazunk, lakunk…, nem hiszem, hogy sokat költenek az útjainkra. Csak azt akartam megtudni, mire ment el a FIFA által átutalt pénz. Ha megnézzük a többi csapatot, láthatjuk, hogy magukkal hozhatták például a családtagjaikat, jól érzik magukat itt, számunkra azonban borzalmas élményt jelentett a vb ilyen szempontból. Ezért estünk ki, ezért szereztünk csak egy pontot. Lehetetlen volt jobban szerepelni ilyen körülmények között.”

Az elsõ hírek arról szóltak, hogy a két játékos szûrét azért tették ki, mert két napja összeverekedtek egymással, majd miután megpróbálták szétválasztani õket, Muntari az egyik csapatvezetõnek támadt, Boateng pedig trágár szavakkal inzultálta Akwasi Appiah szövetségi kapitányt.

Az eset után azonban a fentieket cáfolandó Boateng ezzel a képpel és szöveggel üzent:

“Barátok egy életre. Ne higgyetek a pletykáknak.”
(acmilan.hu)


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz