TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Afrika

Halilhodzicot kiakasztották az újságírók
2014-06-29 13:02:20

Vahid Halilhodzic, az algériai válogatott szövetségi kapitánya csak a futballról kívánt beszélni a németek elleni világbajnoki nyolcaddöntő előtt. Miután az újságírók csak forszírozták a ramadán kérdését, a szakember verbális támadást intézett ellenük.
Szombaton kezdetét vette a muzulmánok szent hónapja, a ramadán, és ezt több válogatott hithű játékosát is érzékenyen érintheti a labdarúgó-világbajnokságon. A harmincnapos ramadán során a hívőknek napkeltétől napnyugtáig kerülniük kell az evést, ivást, dohányzást és a nemi kapcsolatot. Emellett fontos hangsúlyt fektet a vallásos elmélyülésre, a hívők minden nap ellátogatnak a mecsetbe, és a Koránt tanulmányozzák.

Az algériai válogatott története első vb- nyolcaddöntőjén Németország ellen lép pályára, és bár Vahid Halilhodzic szövetségi kapitány tiszteletben tartja a vallást, nagyon zokon vette, hogy az újságírók csak erről hajlandók kérdezni.

Amikor egy brazil újságíró erről faggatta, akkor a 61 éves szakember - meghallva a ramadán kifejezést - egyszerűen nem válaszolt a kérdésre, jelezve, hogy nem érdekli a téma. Tíz perccel később azonban egy algériai újságíró is megpróbálkozott ezzel, mire Halilhodzic dühösen kifakadt.

"Hogy merészel erről kérdezni? Nem látta, hogy a másik riporternek sem voltam hajlandó nyilatkozni róla?" - támadt rá az újságíróra, majd dühösen folytatta. "Hagyjon engem a ramadánnal! Itt most csak a futballról beszélünk!"

Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz