TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Dl-Amerika

Maradonának ennyire kell a pénz? Az ötödosztályban fogja égetni magát a világ egykori legjobbja
2014-02-22 12:34:54

Az argentin ötödosztály listavezetője, a Deportivo Riestra játékosaként visszatér a futballpályára minden idők egyik legjobb labdarúgója, Diego Maradona, aki első ízben március végén öltheti magára újdonsült csapata szerelését – számolnak be róla az argentin lapok.
Az 53 esztendős klasszist barátja, egyben jogi képviselője, Víctor Stinfale bírta rá a folytatásra, aki anyagilag támogatja a Buenos Aires-i érdekeltségű kiscsapatot.

A világbajnok futballista szerepvállalása esetén a Deportivo Riestra – amely 21 fordulót követően két pont előnnyel vezeti az argentin ötödosztályt – ideiglenesen új stadionba, mégpedig az élvonalbeli San Lorenzo otthonába költözne, mert a háromezer néző befogadására alkalmas létesítménye minden bizonnyal szűkössé válna.

A Riestra vezetői elküldték a szükséges papírokat az argentin sportági szövetségnek, a jól értesült helyi sajtó szerint pedig a szervezet áldását adja majd az „isteni Diego” reaktiválására, aki legutóbb 1998-ban játszott tétmeccsen.

„Maradona öt héten belül magára ölti a Deportivo Riestra szerelését. Március huszonharmadikán léphet először pályára új csapatában” – írta az argentin Olé sportnapilap.

Az ötödik vonal listavezetőjének eddigi tízese, Víctor elmondta, szívesen lemond mezszámáról, bármely más dresszben örömmel futballozik majd.

Arról nem szólnak a hírek, hogy a fénykorában az Argentinos Juniorst, a Boca Juniorst, a Napolit és a Barcelonát erősítő játékos mennyi időre kötelezi el magát leendő csapatához.

Az argentin sajtó beszámolója szerint Maradonának a napokban feltették a kérdést, hogy visszatérne-e a pályára, mire ő a következő választ adta: „szeretnék játszani”. A legenda egyébként hamarosan hatodszor is apa lesz, miután 23 esztendős kedvese, Veronica Ojeda – akit nemrég jegyezett el – gyermeket vár. (nso.hu)

Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz