TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Dl-Amerika

Scolari már tudja, kiket visz a Konföderációs kupára!
2013-05-10 15:33:21

"Már tudom, kiket viszek a Konföderációs Kupára, de csak 14-én ismertetem a névsort." - Nyilatkozta Felipe Scolari, a brazil válogatott szövetségi kapitánya a sajtónak a rioi katonai testnevelési iskolán tett látogatása során, ahol a Selecao edzései lesznek a torna elõtt.

A kapitánynak három poszton voltak kérdõjelei a Globo Esporte szerint. A védelem közepén Dedé (Cruzeiro) és Réver (Atlético Mineiro), a bal szélen Adriano (FC Barcelona), André Santos (Gremio) és Filipe Luis (Atletico Madrid), elöl pedig Alexandre Pato (Corinthians) és Leandro Damiao (Internacional) versengett a csapatba kerülésért. Döntésre várt még Ronaldinho Gaúcho (Atlético Mineiro) és Kaká (Real Madrid) ügye is, csak egyikük lehet majd ott a Konföderációs Kupán, de Scolari korábban tett olyan kijelentéseket, amely szerint 'Dinho' elõnyben van.

A brazil keret május 27-én találkozik a rioi katonai objektumban, és két nappal késõbb tartják majd az elsõ edzést. Egészen június 1-ig lesznek ott a trénigek, majd másnap a Maracana Stadionban Anglia ellen játszanak felkészülési meccset. Ezután Goiania lesz az edzõtábor helyszíne egészen a Konföderációs Kupa kezdetéig. Június 9-én lesz még egy felkészülési meccs Porto Alegrében Franciaország ellen, majd 15-én a torna nyitómeccsén Japán ellen játszik Scolari csapata.
(vilagbajnoksag.blog.hu)


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz