TopFoci.hu hatharom.huHírlista

Hírkereső.hu

Lapszemle.hu

Friss hírek

 

Válogatott hírek

Scolarinak mennie kell a bronzmeccs utĂĄn
2014-07-12 18:02:49

A nĂŠmetek elleni tĂśrtĂŠnelmi veresĂŠg utĂĄn egyĂŠbkĂŠnt sem volt valĂłszĂ­nĂť, hogy Luiz Felipe Scolari megtarthatja posztjĂĄt a brazil vĂĄlogatott ĂŠlĂŠn, de sajtĂłhĂ­rek szerint fĂşjni sem lesz ideje egyet a vĂŠbĂŠ utĂĄn, mert a kisdĂśntĂľt kĂśvetĂľen azonnal felĂĄllĂ­tjĂĄk. MĂĄr az utĂłdjĂĄra is van tippje a brazil sportsajtĂłnak.

Brazil sajtóértesülések szerint a harmadik helyért lejátszott mérkĂľzés megvívása után a brazil szövetség azonnal felmenti a posztjáról Luiz Felipe Scolarit. A szövetségi kapitány vállalta a felelĂľsséget a Németország elleni, történelmi vereség után, és úgy néz ki, a szövetség már meg is találta a megfelelĂľ helyettest.

Bár sokan úgy vélik, külföldi kapitányt kellene szerzĂľdtetni, a posztra az a Leonardo „Tite” Bacchi a legesélyesebb, akit sokan már Mano Menezes leváltásakor is szívesen láttak volna a válogatott élén. A brazil szakembernek remek a pedigréje, a Corinthiansszal bajnokságot, Libertadores-kupát és Recopa Sudamericanát nyert, sĂľt 2012-ben a Klubvilágbajnoki címet is elhódította.
 
A döntést a brazil szövetség elnöke, José Maria Marin és az alelnök, Marco Polo Del Nero fogják meghozni. Bár a döntésért a mindenkori elnök a felelĂľs, ezúttal Del Nerónak is komoly beleszólása lesz a kérdésbe, hiszen 2015-tĂľl Ăľ veszi majd át Marin posztját.
(origo.hu)


Ne ĂĄlmodozz hosszĂş futballkarrierről, ha az apĂĄd tĂśrzsfőnĂśk
MarchettiĂŠrt ajĂĄnlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbĂ­tott a Manchester Cityvel
Matrit kĂślcsĂśnadta a Milan GenoĂĄba
Huszti Szabolcs KĂ­nĂĄba szerződik
Allegri veszi ĂĄt a Juventust
Adil Rami a Milan jĂĄtĂŠkosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatĂĄsra
Vb-2014 - Schweinsteiger Ăşjabb trĂłfeĂĄkat akar
 
 ĂtigazolĂĄsok
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 EgyĂŠb sporthĂ­rek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop Š powered by arukereso.hu

Vennikéne műszaki webáruház