TopFoci.hu hatharom.huHírlista

Hírkereső.hu

Lapszemle.hu

Friss hírek

 

Válogatott hírek

Scolarinak mennie kell a bronzmeccs után
2014-07-12 18:02:49

A németek elleni történelmi vereség után egyébként sem volt valószínű, hogy Luiz Felipe Scolari megtarthatja posztját a brazil válogatott élén, de sajtóhírek szerint fújni sem lesz ideje egyet a vébé után, mert a kisdöntőt követően azonnal felállítják. Már az utódjára is van tippje a brazil sportsajtónak.

Brazil sajtóértesülések szerint a harmadik helyért lejátszott mérkőzés megvívása után a brazil szövetség azonnal felmenti a posztjáról Luiz Felipe Scolarit. A szövetségi kapitány vállalta a felelősséget a Németország elleni, történelmi vereség után, és úgy néz ki, a szövetség már meg is találta a megfelelő helyettest.

Bár sokan úgy vélik, külföldi kapitányt kellene szerződtetni, a posztra az a Leonardo „Tite” Bacchi a legesélyesebb, akit sokan már Mano Menezes leváltásakor is szívesen láttak volna a válogatott élén. A brazil szakembernek remek a pedigréje, a Corinthiansszal bajnokságot, Libertadores-kupát és Recopa Sudamericanát nyert, sőt 2012-ben a Klubvilágbajnoki címet is elhódította.
 
A döntést a brazil szövetség elnöke, José Maria Marin és az alelnök, Marco Polo Del Nero fogják meghozni. Bár a döntésért a mindenkori elnök a felelős, ezúttal Del Nerónak is komoly beleszólása lesz a kérdésbe, hiszen 2015-től ő veszi majd át Marin posztját.
(origo.hu)


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop © powered by arukereso.hu

Vennikéne műszaki webáruház