TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Vlogatott hrek

Csak Krul tudta, hogy be fogják cserélni
2014-07-06 14:10:23

A labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében Costa Ricát tizenegyespárbajban búcsúztató holland válogatott szövetségi kapitánya, Louis van Gaal elárulta, előre készültek az esetleges kapuscserére.
Hollandia gól nélküli rendes játékidőt és hosszabbítást követően tizenegyesekkel, 4–3-ra legyőzte a vb meglepetéscsapatát, Costa Ricát, amely – a hollandok elleni tizenegyespárbajt nem számítva – veretlenül esett ki a 2014-es tornáról.

A rúgások előtt Van Gaal lekapta első számú kapusát, Jasper Cillessent és Tim Krult küldte a helyére. Terve bevált, hisz a Newcastle hálóőre két tizenegyest is hárított, ráadásul mind az öt lövésnél jó irányba indult el.

„Már a meccs előtt mondtuk Krulnak, hogy ő védhet, ha tizenegyesekre kerül a sor, Cillessennek viszont nem említettük ezt a lehetőséget. Nem akartuk, hogy megzavarja a felkészülésben – nyilatkozta Louis Van Gaal a mérkőzést követően, majd így folytatta – nem is lehet kérdés, hogy ki áll a kapuba az elődöntőben. Természetesen Cillessen lesz az. Ettől függetlenül úgy éreztük, a tizenegyeseknél Krul a megfelelő választás, kettejük közül ő a jobb tizenegyesölő.”

A világbajnokságon már több zseniális cserét végrehajtó Van Gaal nem győzte dicsérni az elődöntőbe jutó holland csapatot: „Ez a legjobb társaság, amivel valaha együtt dolgoztam a csapatszellemet és a csapategységet tekintve.” Hollandia először nyert világbajnokságon hosszabbításos párharcot. (nso.hu)

Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz