TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Vlogatott hrek

Scolarinak most tényleg volt miért dicsérnie együttesét
2014-07-05 11:33:00

A brazil válogatott a Kolumbia elleni 2-1-es sikerrel jutott be a vb legjobb négy csapata közé, amire tizenkét esztendeje volt utoljára példa.

Luiz Felipe Scolari együttes most tényleg úgy játszott, ahogy azt megkívánják tõle a helyi drukkerek, szinte esélyt sem hagyott a sikerre ellenük a kolumbiaiaknak. Vannak azonban gondjai az együttesnek, hiszen Neymar megsérült, Thiago Silva pedig begyûjtötte második sárga lapját, ami miatt ki kell hagynia a csapatkapitánynak az elõdöntõt.

„Nemcsak Neymar, hanem Thiago Silva is nagyon fog hiányozni a németek ellen, de reméljük, az õ munkáját Dante majd elvégzi. És szuper meccsünk lesz. Rá kellett szólnom a játékosokra, mert a második gól után már harmadikat meg negyediket akartak rúgni. Nincs szükség annak bizonygatására, hogy tudunk harmadikat vagy negyediket is rúgni. Szerencsére nagyon jól összpontosító játékosaim vannak, hallgattak rám, ez egy igazán szuper társaság - mondta Luiz Felipe Scolari, a brazilok szövetségi kapitánya a Kolumbia ellen 2-1-re megnyert pénteki vb-negyeddöntõ után, majd újra üzent a nyilvánosság vele nem szimpatizáló részének. - Másfél éve dolgozunk együtt. Senki sem hitt ebben a csapatban. Tíz napja még abban sem hitt senki, hogy bejutunk a nyolcaddöntõbe, nemhogy a negyeddöntõbe. Most meg már azon is túl vagyunk. Nagyon nehéz feladat jön, de tudjuk, hogy képesek vagyunk megoldani."


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz