TopFoci.hu hatharom.huHírlista

Hírkereső.hu

Lapszemle.hu

Friss hírek

 

Válogatott hírek

Senki nem akar Nigéria Maradonája lenni
2014-06-30 11:03:51

Egy futballválogatott lehet sikeres egy sztárral és több kiegészítő játékossal, de Nigéria egyik legjobbja, John Obi Mikel állítja, tizenegy vízhordó sem gátja a sikernek. A Bajnokok Ligája-győztes középpályás szerint az eddigi sikereket a csapategységnek köszönhetik.

Egykoron Jay-Jay Okocha, Rashidi Yekini és Daniel Amokachi korszakos klasszisok voltak, ők repítették a Szuper Sasokat, idén azonban nincsenek ilyen kiemelkedő tudású meghatározó nigériai játékosok. De nem is baj, mert senki nem akar nigériai Maradona lenni, nyilatkozta a Chelsea-vel 2012-ben Bajnokok Ligáját nyert középpályás, John Obi Mikel. Pedig nemzetközi tapasztalata révén ő, az argentinok ellen szerzett két gól miatt pedig Ahmed Musa is kiemelkedik a keretből.

"Engem csak a csapat érdekel, nálunk senki sem akar lenni Nigéria Maradonája. Nem akarok egyénekről beszélni, az eddigi sikereinket a csapategységnek köszönhetjük, és ezután is így lesz" - fogalmazott Mikel.
Hozzátette, a csapat körül kialakult pénzügyi problémákat rendezték. "Ilyen előfordul a futballban" - mondta a BL-győztes középpályás.

Nigéria magyar idő szerint hétfő este hat órakor Franciaország ellen játszik a világbajnokság nyolcaddöntőjében. (origo.hu)


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop © powered by arukereso.hu

Vennikéne műszaki webáruház