TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Vlogatott hrek

Senki nem akar Nigéria Maradonája lenni
2014-06-30 11:03:51

Egy futballválogatott lehet sikeres egy sztárral és több kiegészítõ játékossal, de Nigéria egyik legjobbja, John Obi Mikel állítja, tizenegy vízhordó sem gátja a sikernek. A Bajnokok Ligája-gyõztes középpályás szerint az eddigi sikereket a csapategységnek köszönhetik.

Egykoron Jay-Jay Okocha, Rashidi Yekini és Daniel Amokachi korszakos klasszisok voltak, õk repítették a Szuper Sasokat, idén azonban nincsenek ilyen kiemelkedõ tudású meghatározó nigériai játékosok. De nem is baj, mert senki nem akar nigériai Maradona lenni, nyilatkozta a Chelsea-vel 2012-ben Bajnokok Ligáját nyert középpályás, John Obi Mikel. Pedig nemzetközi tapasztalata révén õ, az argentinok ellen szerzett két gól miatt pedig Ahmed Musa is kiemelkedik a keretbõl.

"Engem csak a csapat érdekel, nálunk senki sem akar lenni Nigéria Maradonája. Nem akarok egyénekrõl beszélni, az eddigi sikereinket a csapategységnek köszönhetjük, és ezután is így lesz" - fogalmazott Mikel.
Hozzátette, a csapat körül kialakult pénzügyi problémákat rendezték. "Ilyen elõfordul a futballban" - mondta a BL-gyõztes középpályás.

Nigéria magyar idõ szerint hétfõ este hat órakor Franciaország ellen játszik a világbajnokság nyolcaddöntõjében. (origo.hu)


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz