TopFoci.hu hatharom.huHírlista

Hírkereső.hu

Lapszemle.hu

Friss hírek

 

Válogatott hírek

Capello szĂŠgyent hozott az oroszokra?
2014-06-27 21:02:04

BĂĄr az oroszok a csoportkĂśr vĂŠgĂŠn bĂşcsĂşztak a labdarĂşgĂł- vilĂĄgbajnoksĂĄgtĂłl, Fabio Capello szĂśvetsĂŠgi kapitĂĄny elĂŠgedett a munkĂĄjĂĄval, ĂŠs kitĂśltenĂŠ a szerződĂŠsĂŠt.
"Úgy vĂŠlem, jĂł munkĂĄt vĂŠgeztem az elmĂşlt kĂŠt ĂŠvben, ĂŠs ha azt akarjĂĄk, hogy folytassam, akkor folytatom" - mondta az olasz szakvezető, aki 68 ĂŠvĂŠvel a brazĂ­liai vb legidősebb kapitĂĄnya. Ha a 2018-ban vilĂĄgbajnoksĂĄgot rendező orosz szĂśvetsĂŠg vezetői mĂĄssal kĂŠpzelik el a jĂśvőt, akkor mĂŠlyen a zsebĂźkbe kell nyĂşlniuk: miutĂĄn Capello 12 esztendő utĂĄn kivezette a szbornajĂĄt a vb-re, januĂĄrban szerződĂŠst hosszabbĂ­tottak vele 2018-ig, amely ĂŠvente 8 milliĂł eurĂłval gazdagĂ­tja őt.

Az AC Milannal Bajnokok LigĂĄja-győztes trĂŠner derűlĂĄtĂĄsĂĄt mindazonĂĄltal nem osztja az orosz sajtĂł. A Szovjetszkij Szport cĂ­mű napilap szerint "egy nagy edző hanyatlĂĄsĂĄnak vagyunk a tanĂşi, aki nem tudja tartani a lĂŠpĂŠst a korral".

A lap az okokra is kitĂŠrt, kĂśzĂślve, az orosz vĂĄlogatott vĂŠgig a vb-hez mĂŠltatlanul jĂĄtszott, ĂŠs a mezőny egyik leggyengĂŠbb ĂŠs legĂśtlettelenebb csapata volt. A Szport Ekszpressz kifejtette, Capello szĂŠgyent hozott a vĂĄlogatottra, ĂŠs bizonytalan lĂŠgkĂśrt teremtett az egyĂźttesen belĂźl.

"Az a legszomorĂşbb, hogy 2018-ig szĂłl a szerződĂŠse, ĂŠs semmi jele, hogy vĂĄltoztatna a stĂ­lusĂĄn" - tette hozzĂĄ a cikkĂ­rĂł. (origo.hu)

Ne ĂĄlmodozz hosszĂş futballkarrierről, ha az apĂĄd tĂśrzsfőnĂśk
MarchettiĂŠrt ajĂĄnlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbĂ­tott a Manchester Cityvel
Matrit kĂślcsĂśnadta a Milan GenoĂĄba
Huszti Szabolcs KĂ­nĂĄba szerződik
Allegri veszi ĂĄt a Juventust
Adil Rami a Milan jĂĄtĂŠkosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatĂĄsra
Vb-2014 - Schweinsteiger Ăşjabb trĂłfeĂĄkat akar
 
 ĂtigazolĂĄsok
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 EgyĂŠb sporthĂ­rek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop Š powered by arukereso.hu

Vennikéne műszaki webáruház