TopFoci.hu hatharom.huHírlista

Hírkereső.hu

Lapszemle.hu

Friss hírek

 

Válogatott hírek

Capello szégyent hozott az oroszokra?
2014-06-27 21:02:04

Bár az oroszok a csoportkör végén búcsúztak a labdarúgó- világbajnokságtól, Fabio Capello szövetségi kapitány elégedett a munkájával, és kitöltené a szerződését.
"Úgy vélem, jó munkát végeztem az elmúlt két évben, és ha azt akarják, hogy folytassam, akkor folytatom" - mondta az olasz szakvezető, aki 68 évével a brazíliai vb legidősebb kapitánya. Ha a 2018-ban világbajnokságot rendező orosz szövetség vezetői mással képzelik el a jövőt, akkor mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk: miután Capello 12 esztendő után kivezette a szbornaját a vb-re, januárban szerződést hosszabbítottak vele 2018-ig, amely évente 8 millió euróval gazdagítja őt.

Az AC Milannal Bajnokok Ligája-győztes tréner derűlátását mindazonáltal nem osztja az orosz sajtó. A Szovjetszkij Szport című napilap szerint "egy nagy edző hanyatlásának vagyunk a tanúi, aki nem tudja tartani a lépést a korral".

A lap az okokra is kitért, közölve, az orosz válogatott végig a vb-hez méltatlanul játszott, és a mezőny egyik leggyengébb és legötlettelenebb csapata volt. A Szport Ekszpressz kifejtette, Capello szégyent hozott a válogatottra, és bizonytalan légkört teremtett az együttesen belül.

"Az a legszomorúbb, hogy 2018-ig szól a szerződése, és semmi jele, hogy változtatna a stílusán" - tette hozzá a cikkíró. (origo.hu)

Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop © powered by arukereso.hu

Vennikéne műszaki webáruház