TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Egyb ligk

Kovács Péter bajnok lett Norvégiában
2013-11-11 11:37:05

Negyvenhárom év után újra norvég bajnok a Strömsgodset csapata, amelynek Kovács Péter személyében magyar játékosa is van.

A 35 éves csatár kezdõként lépett pályára az utolsó fordulóban a Haugesund elleni meccsen, amelyen csapatának nyernie kellett, mert a második Rosenborgnak csak egy pont volt a hátránya.

A 0-0-s elsõ félidõ után a Strömsgodset az 53. percben szerzett vezetést, majd két perccel késõbb a Haugesund tíz emberre fogyatkozott, innentõl pedig beindult a henger, és a hazaiak végül 4-0-s gyõzelemmel harcolták ki a bajnoki címet.

"Leírhatatlan érzés bajnoknak lenni. Eszembe sem jutott, hogy bosszankodjam amiatt, hogy lecserélnek, nagyon boldog voltam. Az elsõ félidõ nem a tervek szerint alakult, de a szünet után megszereztük a vezetést. A második gól után még rizikós volt a helyzet, de a harmadik után teljesen felszabadultunk. Akkor már tudtam, meglesz, ezért rendhagyó módon, térdre borulva ünnepeltem" - nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Kovács, aki 73 percet töltött a pályán.

A tízszeres válogatott csatár volt már bajnok pályafutása során, még 2000-ben a finn Hakával, de a mostani arany többet jelent a számára. Kovács a harminc fordulóból huszonötször lépett pályára, és hat góllal zárt. (origo.hu)


Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz