TopFoci.hu hatharom.huHrlista

Hrkeres.hu

Lapszemle.hu

Friss hrek

 

Ni futball

Női NB I: a névadó szponzor marad, nő az összdíjazás
2014-06-04 08:12:48

A női labdarúgó-bajnokság névszponzora meghosszabbította lejáró szponzorációs szerződését, így a következő idényben is Jet- Sol Liga néven fut a női NB I – számolt be róla a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja.
Illyés Gábor, a Jet-Sol cég üzletfejlesztési igazgatója arról tájékoztatta az MLSZ női bizottságát, hogy az idei bajnokság tapasztalatai, és különösen a bajnoki döntő élvezetes és izgalmas csatája után a vállalat úgy döntött, a következő idényben is támogatni kívánja a női NB I-et. A cég a 2014–2015-ös bajnokságban is 20 millió forintot áldoz a női labdarúgásra. Vági Márton, az MLSZ főtitkára elmondta, hogy a szövetség ezt az összeget további 4 millió forinttal egészíti ki, azaz jövőre az idei 20 helyett 24 millió forintot osztanak majd ki az élvonalban szereplő nyolc csapat között.

„A motivációnk ugyanaz, mint egy évvel ezelőtt, amikor a női labdarúgás támogatása mellett döntöttünk. Mindig is segítettük a vállalaton belül a kollégák számára a sportolását, megítélésünk szerint az amatőr sport minden formájának támogatása társadalmilag fontos feladat – mondta az mlsz.hu-nak Illyés Gábor. – A Jet-Sol Ligában szereplő hölgyek, fiatal lányok többnyire amatőrként űzik a sportágat, és ameddig ezt megengedhetjük magunkat, szeretnénk támogatni a labdarúgásukat. Tetszett az idei bajnokság lebonyolítása, az utolsó játéknapig sikerült izgalmassá tenni az idényt. A bajnokság utolsó néhány meccsére személyesen is ki tudtam menni, és amit ott tapasztaltam, az megerősített abban, hogy érdemes támogatni a női labdarúgást. A meccseken látott lelkesedés, küzdés, a jó értelembe vett amatőr szemlélet szívbe markoló volt, és számomra sokkal szimpatikusabb, mint a kőkemény profi labdarúgás. Fontos visszajelzés volt számunkra az is, hogy a klubok roppant hálásak voltak a támogatásért, mert a hozzájuk eljutó összeg jelentős segítséget jelentett a működésükhöz.”

Ne álmodozz hosszú futballkarrierről, ha az apád törzsfőnök
Marchettiért ajánlatot tett a Milan
Újabb francia labdarúgó a Newcastle-nél
Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel
Matrit kölcsönadta a Milan Genoába
Huszti Szabolcs Kínába szerződik
Allegri veszi át a Juventust
Adil Rami a Milan játékosa lesz
Vb-2014 - Klose alszik egyet a folytatásra
Vb-2014 - Schweinsteiger újabb trófeákat akar
 
 Átigazolások
 Juventus
 AC MILAN
 Chelsea
 Real Madrid
 Egyéb sporthírek
 Premier League
 As Roma
 OFF topik
 Az ev leg-jei..
Laptop powered by arukereso.hu

Vennikne mszaki webruhz